Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Hogyan lehet egy szerelmet elfelejteni? - Így tudod elengedni a múltat!

Szerző:
Szabó Anna
Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, hogy valakit tudatosan ki akartunk zárni az életünkből, viszont az illető még hosszú ideig az eszünkben járt. Amikor vége szakad egy szerelmi kapcsolatnak, nem könnyű a helyzet, mi azonban segíteni szeretnénk néhány ötlettel, hogyan engedd el azt, ami már a múlt része.

Így engedd el a múltat:

3. Szabadulj meg az emlékektől!

Nehéz dolog megszabadulni azoktól a tárgyi emlékektől, amelyek hozzákötnek egy szeretett személyhez. Bizonyára vannak leveleid, képeid és emléktárgyaid tőle, de ezektől kénytelen leszel megválni. Ha emlékek törnek rád, bármerre nézel, akkor hogyan is várhatnád, hogy felejteni tudj?

- A legjobb, ha megszabadulsz tőlük. Adományozd el, hasznosítsd újra, vagy égesd el, ha tudod. Ha ez nem nagyon megy, akkor pakold a dolgokat egy felirat nélküli dobozba, és rejtsd el a szekrényed mélyére. Ugyan így könnyen kísértésbe eshetsz, hogy elővedd őket, ami megnehezíti a felejtést, de a semminél jobb.
- Szabadulj meg a digitális emlékektől is. Töröld a közösen posztolt képeket, az e-mailjeit, és mindent, ami rossz hatással van az érzelmeidre. Ha törölni akarod a Facebookról vagy a telefonodból, azzal sincsen semmi baj, nyugodtan tedd meg.
 

szerelem szex párkapcsolat múlt szakítás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL