Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

Hogyan legyen jobb a szex

Szerző:
Szabó Anna
A jó szex a hozzáállásban rejlik, nem pedig a technikában. Néha csupán egy kis mozgás kell a szex jobbá tételéhez, mert így javul a szeretkezés minősége. Az alábbi gyakorlatokat egyedül is csinálhatod, de a legjobb a pároddal együtt, szeretkezés közben csinálni.


Érintsétek meg egymást
A test egyetlen nagy erogén zóna. A simogatás ne csak a nemi szerveket, melleket és feneket érintse. A kezeid járják be az eddig elhanyagolt területeket is, hogy a szeretkezés intenzívebb legyen. A lábfej például nagyon érzékeny az érintésre. Hogy meglásd, mennyire igaz ez a szabály, legközelebb próbáljatok meg úgy szeretkezni, hogy fél óráig nem érintitek meg egymás erősebb erogén zónáit – meg fogtok lepődni!

Bátorítsd a partneredet
A szeretkezést eléggé el tudja rontani az, ha közben egyfolytában aggódtok. Ne mondj olyasmiket, hogy „Ez nekem túl sokáig fog tartani”, vagy „Ez nem fog menni”, hanem inkább vidítsátok fel egymást bátorító megjegyzésekkel, például „Ezt élvezem, csináld csak, ameddig jól esik”.

Élj a pillanatnak
Szeretkezés közben minden gondolatot űzz el a fejedből. Inkább koncentrálj az öt érzékedre. Ha úgy érzed, hogy elkalandoztak a gondolataid, gyorsan hozd vissza őket.

Soha ne hasonlítsd össze a szeretőidet
A mostani képességeidet a múltbeli partnereid mellett szerezted, de a mostaninak nem kell hallania a tanulmányaidról. Arra koncentrálj inkább, hogy a technikádat még jobbá tedd a mostani partnereddel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL