SZEX, SZERELEM

Hogyan kell JÓL szeretkezni egy pasival?

A leginkább zavarba ejtő és kiábrándító tapasztalatait a szexuális élete során szerzi az ember, ám e téren születnek a leggyönyörűbb élmények is. Minden, amit életed során teszel, tanult dolog. A szex sem különbözik ettől. Ha meg tudtad tanulni a csekkjeid kitöltését, meg fogod tanulni azt is, hogyan elégíts ki egy férfit.

 

A legfontosabb dolog, hogy felismerd, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a dugásból/szerelmeskedésből/kefélésből – ki hogy nevezi a dolgot. A közösülésnek négy aspektusa van:

1. Felfokozott érzékenység


Az érzékenységed felfokozásához vetkőzz meztelenre, és ülj le egy asztal mellé, amire korábban számtalan különféle dolgot szedtél össze a lakásból – ilyen lehet például a csipke, selyemsál, púderecset, bármi. Kapcsold be a lámpát, kösd be a szemedet, majd óvatosan dörzsöld a bőrödhöz ezeket az anyagokat, és ízlelgesd a különféle érzéseket, érzelmeket, amiket kiváltanak belőled. Fürödj meg, és feküdj meztelenül az ágyra, amelyre előzőleg tiszta ágyneműt húztál, majd tompítsd vagy kapcsold le a fényeket. A kedvenc testápolóddal kenegesd be a melleidet és a hasadat. Majd következhet a combod és a feneked. Aludj egy nagyot és ébredj kipihenten.


2. Étvágy


Csinálj rendszeresen nyelvgyakorlatokat. Nyújtsd előre a nyelvedet, amennyire csak tudod, majd görgesd vissza, amíg bírod. Próbáld a nyelveddel megérinteni az orrodat. Majd az álladat. Nyald körbe a szádat az óra járásának megfelelő irányban, majd ellenkezőleg. Ismételd ezeket a gyakorlatokat, amikor csak időd engedi.

Vegyél egy kétgombócos fagyit, és lassan nyalogasd körbe. Majd vedd a szádba az egész gombócot, és ízlelgesd. Amikor olvadni kezd, és csorog a tölcsér oldalán, a nyelved hegyével kapd el a cseppeket.


3. A vágy, hogy adhass


Táncolj csukott szemmel sorosan a pasidhoz simulva, zárd ki a külvilágot. Ez nagyszerű előkészület a dugáshoz, mert szex közben a nőnek hagynia kell, hogy a férfi vezesse, rá kell hangolódnia, és át kell vennie a férfi ritmusát és stílusát éppúgy, mint neki a nőét.


4. Szexuális szakértelem


Menj és vásárolj szexi tangát! Ne az olcsó vackokat, hanem olyasmiket, amiktől egész nap szexinek érzed magad, még akkor is, ha épp kosztümöt hordasz fölötte. A szatén és a selyem érzete a bőrön nagyon vágykeltő tud lenni.


 

Az érzékek felfokozásának legjobb módja az önkielégítés


Erősíti és rugalmassá teszi a női izmokat, megtanít arra, hogy a tested mely pontja reagál leginkább a gyengédségre, milyen vaginális izgatás indít be leginkább, hogyan érsz el többszörös orgazmust – ha még nem volt benne részed. Ne szégyellj vibrátort venni, mert eszméletlen jó tud lenni. Feküdj le csendben, hunyd le a szemedet és hangolódj rá a tested jelzéseire. Hagyd, hogy a gondolataid olyasmi felé terelődjenek, amik szexuálisan lázba hoznak: a pasiddal szeretkezel, vagy azzal a férfival, aki tegnap előtted állt a sorban a zöldségesnél, több partnerrel, stb. Rajtad kívül senki sem tudja, mire is gondolsz. Hagyd, hogy a vibrátorod legyen most az ő keze, farka, és cirógasd vele a combod belső oldalát, a melleidet, a puncidat. Ha a fantáziálgatás nem segít, találj ki egy másik izgatóbb történetet. Nincs hová rohannod, szakíts tehát rá elég időt!


A kezeiddel tanítsd meg magad a még felfokozottabb szexuális izgatásra, és rengeteg olyan érzékeny pontot fogsz találni a testeden, amit a vibrátorral nem tudnál. A legtöbb nő nem magát a csiklót izgatja az ujjaival, mert az túl érzékeny, hanem a körülötte lévő területet. Rendszeresen kell maszturbálnod, hogy megtanuld, mi az, ami valójában kielégít. Ha már megtanultad, hogy érhetsz el többszörös orgazmust, segíthetsz a partnerednek, hogy minél jobban tudjon neked örömet szerezni. Ha te nem tudod, mi hozza lázba a testedet, honnan az ördögből tudná ő?


Szexuális étvágy


A szexuális étvágy – mint tudjuk – elengedhetetlenül szükséges a jó dugáshoz. E nélkül nem is igazán akarod csinálni, és ezt a pasid is megérzi, ami elég kiábrándító. Tanuld meg felismerni a különféle szexuális hangulataidat. A nap mely szakaszában vagy leginkább szexuálisan felfokozott állapotban? Mi az, ami felizgat, és mi az, ami nem? Ha nem egészen érted, miről is van most szó, kezdj naplót vezetni arról, hogy a nap mely szakaszában vagy leginkább a szexre hangolva, mikor szoktál szeretkezni, milyen dugás az, ami a legjobb szexuális választ váltja ki belőled. Néhány hét múlva sok mindent meg fogsz tudni magadról.


Hogy a pasid ne kavarjon el mellőled, három dologra van szükséged: képzelőerőre, hogy megérezd a partnered hangulataid és vágyait, és bátorságra, hogy különböző szexuális technikákat próbálj ki. Ha szeretkezés közben nem kapsz tőle annyit, amennyit te adsz neki, akkor önző, és ki kell rúgni, vagy tapasztalatlan, és ha a hálószobán kívül egyébként minden rendben van vele, rá kell szánnod az időt, és türelmesen kell őt tanítgatnod arra, mit szeretnél. Ne pazarold magad egy érdemtelen seggfejre, de ne is sajnáld az energiát olyasvalakire, aki megérdemli.


Honnan tudod, hogy egy pasi érdemes-e arra, hogy lefeküdj vele?


Ez igazán könnyű. Figyelj oda arra, hogyan csókol! Ha durva és valósággal letámad a csókjaival, valószínűleg durva szerető is lesz és szétcincál odalent. Ha nyálasan csókol, nem lesz érzéki. Ha rosszul, vagy egyáltalán nem használja a nyelvét, az ágyban is éppoly passzív lesz. Azok a férfiak, akik nagyszerű szeretők, képzeletgazdagon használják a nyelvüket már az első perctől kezdve.

Egy pasit nemcsak a farkán, hanem számtalan más helyen is lehet izgatni. Az egész teste tele van szexuálisan izgatható pontokkal – a mellbimbói, a füle belseje és a köldöke. De a legfontosabbak a gondolatai, éppúgy, mint a tieid. Elmondani neki, hogy mi mindent szeretnél tenni vele, éppen oly izgató lehet, mintha már csinálnád is.

Hogy jól csókolj!


Hagyd az ajkaidat majdnem teljesen elernyedni, engedd ki a feszültséget az álladból, majd csúsztasd az ellazított nyelvedet a szájába. Csókolgasd mindenütt a tökéletessé fejlesztett, laza nyelvizmaiddal, amiket a fentebb leírt mozdulatoknak köszönhetsz. Mindenhol: a szemhéjaitól a mellbimbókig, és amikor levegőt veszel egy hosszú csók után, szívd be az alsó ajkát egy rövidke pillanatra. A pasik ezt imádják!


Amikor beléd hatol…


Dolgoztasd meg azokat a medenceizmokat – ne csak feküdj ott, mint egy vasalódeszka vagy rongybaba. Feszítsd meg a hüvelyizmokat, mintha rabul akarnád ejteni a szerszámát. Közözz lassan a fenekeddel. Minden nőnek meg kell tanulnia mesterien meglovagolni a pasi farkát, úgyhogy dolgozz ezen is!


Szájról szájra!


Ami az orális szexet illeti: egy pasi farkát csókolgatni jóval higiénikusabb, mint szájon csókolni, mert a nyálban általában több baktérium tanyázik. Nagyobb fertőzésveszélynek vagy tehát kitéve egy szülői értekezleten, mint az ágyban. Legalább két oka van annak, amiért az orális szexet érdemes kipróbálni. Először is azért, mert kipróbálva minden félelmed szertefoszlik és fokozódik a szexuális örömérzeted. Másodszor pedig azért, mert a pasid imádni fogja.


A legelterjedtebb technika, amikor a pasi előtt térdelsz, a farkát a kezedbe veszed és körbenyalogatod a makkot, míg az mindenütt nedves nem lesz. Nyald körbe a szádat, és az ajkaiddal formálj védőgátat a fogaid elé, nehogy megharapd. Majd a pénisz alsó részét az egyik kezeddel fogva lassan vezesd a farkát a szádba, amíg kényelmesen be nem tudod kapni az egészet. Csakis kísérletezés útján tudod kitapasztalni, hogy milyen sebességet és mozdulatokat kedvel a pasid. Gyakorlat teszi a mestert!


Pillangó-verdesés


Fogod minden pasi legérzékenyebb pontját, és gyengéden verdesel felette a nyelveddel. A makk alatt van egy perem. Dolgozz rajta a nyelveddel. Ezután rátérhetsz a heréire, vagy a kis érzékeny bőrfelületre a golyók között, illetve az ánuszára. Sose feledd, hogy a golyókat is meg kell szeretgetni!


Selymes kavargás


Ez a technika annyit tesz, hogy az óra járásával megegyező, majd ellentétes irányban folyamatosan nyalogatod a farkát, miközben az egészet ki-be húzogatod a szádban. Ez elég nehéz, de ha folyamatosan csinálod a nyelvgyakorlatokat, amiket tanácsoltunk, idővel könnyebb lesz.


Porszívó


Értelemszerűen úgy kell használni a szádat, mintha egy porszívó volna. Szívd be a farkát félig a szádba, majd – továbbra is tartva a vákuumot – kezdd lassan kicsúsztatni a szádból! Ez a kétirányú hatás nagyszerű, ha a pasinak gondjai vannak az erekcióval, és segíteni akarsz neki, hogy rendesen felálljon a farka.


Zümmögés


Vedd a szádba a farkát, és vibráltasd a torokizmaidat, mint amikor gargalizálsz. Izgalmas tapasztalat lesz, majd meglátod.


Bizsergetés


Végy egy kis szájvizet a szádba, mielőtt bekapod a farkát. Vigyázz, le ne nyeld, és hagyd lecsöpögni, miközben szopogatod. Éppúgy birizgálja a szájvíz a pasi farkát, mint a száját, amikor öblöget vele. Ráadásul kellemes mentolos lesz a szád, amikor megcsókolod őt, ha végeztél.

A kezek


A kezeid nagyon fontos szerepet játszanak a szex során. Cirógasd őt mindenhol, húzd végig ujjaidat a gerincén, masszírozd érzékien a seggét, vagy csinálj bármit, ami eszedbe jut, és jól esik.


A változatosság gyönyörködtet


Fedezz fel különböző helyszíneket a keféléshez, mert mindig a hálószobában, vagy egyáltalán a lakásban szeretkezni, egy idő után nagyon unalmas lehet. Mutasd meg a pasidnak, hogy bárhol hajlandó vagy vele szexelni – meglátod, odáig lesz érted! Próbáljatok újabb és újabb pozitúrákat.

 Szeretnél még többet olvasni a hancúrozással kapcsolatos kérdésekről? Akkor feltétlenül rendeld meg ezt a könyvet:

Zane
Kedves G-pont
(Kelly Kiadó)


A Kedves G-pont! Zane legújabb, regóta várt útmutatója ahhoz, amihez a legjobban ért: a szerelemhez és a szexhez. Zane, aki számos New York Times-bestseller szerzője, utánozhatatlanul őszinte és humoros stílusban válaszolja meg a hancúrozással kapcsolatos összes kérdésedet: - azokat is, amelyeket még fel sem tettél. A könyvben hús-vér férfiak és nők eredeti levelei olvashatók, amelyekkel az évek során Zane-hez fordultak; - legyen szó akár a lelkész feleségéről, aki fél, hogy elítélik perverz szexfüggősége miatt, a szűzlányról, a szomszéd meleg férfiról, az önbizalom-hiányos nőről, a fékezhetetlen libidójú asszonyról vagy az extrém és bizarr szex kedvelőiről.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL