SZEX, SZERELEM

Azonnali vonzerő - Miért érzünk azonnali vonzódást bizonyos férfiak iránt, és mások iránt miért nem?

Ismered azt a hirtelen jövő érzést, amely hirtelen talál el? Amikor észreveszel valakit, aki azonnal beindít benned valamit… vagy amikor a párod kijön a zuhany alól, és ellenállhatatlan illat csapja meg az orrodat? Nos, amit érzel, az valójában az azonnali vonzalom.

Kutatások bizonyítják, hogy alig egy másodpercre van szükségünk ahhoz, hogy eldöntsük, szimpatikus-e számunkra egy adott személy, akit éppen megismertünk, vagy sem, vonzónak találjuk-e, vagy sem. A vonzerő annyira izgalmas, hogy gyakran titokzatosnak tűnik, és nehéz meghatározni, mit is érzünk valójában. Amikor tapasztalod, de nem mindig tudod, miért éled meg. Nézzük, miért érzünk azonnali vonzalmat egyes emberek iránt, és mások irányába miért nem!

Kinézet

Bármely nemi identitású ember vonzónak találja azokat, akiket jó megjelenésűnek lát. Ugyanakkor az általunk érzett vonzerő függhet attól is, hogy mások mennyire érzékelik az adott illetőt vonzónak. A kinézet általában fontosabb szerepet tölt be a kapcsolat elején, mint annak előre haladtával.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL