SZEX, SZERELEM

Az ikerlángok közötti telepatikus kapcsolat 6 fontos jele

Tudtad, hogy az ikerlángok képesek telepatikusan kommunikálni egymással? Függetlenül attól, hogy távol vannak egymástól, vagy éppen nem is ezen a bolygón vannak. Az ikerlángok közötti telepatikus kommunikáció akkor hozható létre, ha rácsatlakoznak erre az energiára. Ezáltal megnyílik a kapu a korona és a szív csakra között, így lehetővé teszi, hogy lelki tudatosság és kommunikáció alakuljon ki.

Mentális kommunikáció

Még akkor is kommunikálnak egymással, ha nincsenek együtt, üzeneteket, a megérzéseik által képesek befogadni. Sokszor, amikor az ikerlángok megpróbálnak megosztani a cselekedeteik segítségével egy negatív dolgot, fontos az, hogy a másik ikerláng ezt a megérzésein keresztül fogadja. Ugyanis az ikerlángok fontos üzeneteket kaphatnak egymástól. A lelkek közötti energiacsere zajlik ilyenkor, amit a másik fél megérez.
Amikor képes vagy feltétel nélkül szeretni és csak hagyod magad sodródni, ez a gyönyörű telepatikus kapcsolat áthatja az egész életedet, és képes vagy egy magasabb forrásra rácsatlakozni. Az emberek és az univerzum közötti kommunikáció az, ami visszahozza a szeretetet. Mindenkinek megvan ez a képessége, csak sokan már elfelejtették használni.
Ez a fejlődés, és az a tanulság, hogy félre kell tenni az egót, és meg kell hallgatni a Teremtő és az univerzum üzeneteit. Nagyon fontos, hogy mindkét ikerláng képes legyen a kozmikus szeretet tudatosságán dolgozni, mert ez az energia áramlik a szív csakrából ki az univerzumba, és köti össze a két ikerlángot. Amikor kifejezik a feltétel nélküli szeretetet egymás iránt, akkor ez a csodálatos telepatikus energia elkezd áramlani az életedben, így képes vagy az univerzumhoz és a forráshoz kapcsolódni.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL