SZEX, SZERELEM

Amikor a csók igazán izgató

Talán nem is gondolnád, de csók és csók között hatalmas a különbség. Szeretnéd tudni, milyen az igazi, izgató, érzéki és mindent elsöprő CSÓK? Akkor most jól figyelj, cikkünkből megtudod!

 

Ajakkal, nyelvvel, foggal


Ajkaidat, fogaidat (de csak finoman a fogakkal), és nyelvedet használd külön-külön, de együtt is, itt is-ott is. Rengetegféleképpen lehet játszani a csókkal, és most megmutatjuk az igazán érzéki variációkat.


Fültáján - érzéki


Ez az egyik legérzékenyebb testrésze férfinek, nőnek egyaránt. Ha igazán érzéki akarsz lenni, ne feledd, a kevesebb olykor több! Ajkaidat helyezd partnered füle közelébe, és forró leheleteddel izzítsd érzékeit. Fogd ajkaid közé a fülcimpáját, és húzogasd, szívogasd gyengéden. Az erogén zóna izgatásába a pasi egész teste beleremeghet.


Kézre – sejtelmes


Nyelved hegyét helyezd partnered ujjtöveihez, majd lassan csúsztasd felfelé az ujjak oldalán. Ha felértél a tetejére, kapd be az egyik ujját, és finoman nyalogasd, szívogasd. Meglátod, kedvesed azonnal libabőrös lesz, és egyből beindul a fantáziája, hiszen az ujj bekapása által az agyában megjelenik az a kép, hogy a péniszét vetted a szádba. Nem véletlen, hogy ez a mozdulat sejtelmes, kellemes érzetet kelt benne.


Szájpadlásra – bensőséges


Csók közben a szájpadlás sokszor elhanyagolt területnek számít, vagy talán nem is jut eszünkbe érinteni. Pedig ez a terület a száj legcsiklandósabb része. Próbáld ki, hogy nyelveddel finoman megérinted ezt a részt is.

Kicsi és nagy csók
Nem csak a csók lehet szexis, a finom, apró puszi is izgató. Tartsd szárazon ajkaidat, haladj a homlok közepétől a halántékok, majd az ajkak felé. Szexológusok szerint ennek a száraz csóknak teljesen más, mégis nagyon szexi, izgató hatása van. Az oka, hogy az arc tele van finom pihékkel, és az apró, lágy csókok ingerlik ezeket, és felborzolják az érzékeket. Szinte megágyaznak a mindent elsöprő, nagy csókoknak. A kis puszik erősítik a romantikus érzelmeket is, szerelmet, szeretetet fejeznek ki, míg a heves, nagy csókok vonzalmat, vágyat.


Nyakra – pajkos


Ez a csók akár „felhívás táncra”, hiszen általa kifejezzük: „szeretkezni akarok most, gyorsan!”. Gyengéden hajtsd a pasi nyakát kissé hátra, és oldalra, hogy csókod a különösen érzékeny verőeret érje. A fültől haladj lefelé, váltogasd a csókok erősségét úgy, hogy kedvesed ne is sejtse, milyen ritmusban követik egymást.


Combra – izgalmas


Apró csókokkal indulj a térdtől a comb belső felén alulról felfelé. Minél feljebb haladsz, annál jobban fokozd ajkaiddal a nyomást. Sokak szerint a férfiak nem kedvelik az előjátékot, ám ha ezt kipróbálod, láthatod, egyáltalán nincs ellenükre.


Hasra – őrjítő


A köldöktől egy jól látható szőrcsík vezet lefelé (hacsak le nem borotválta kedvesed). Az itt elhelyezkedő szőrszálak, különösen a tövük, igazán érzékenyek. Ajkaiddal gyengéden húzkodd meg őket, hogy aktivizáld a bőr alatti idegvégződéseket. Meglátod, a hatás nem marad el.

Hideg-meleg váltakozása
Szükséged lesz egy csésze forró kávéra, vagy teára és egy pohár jeges italra. Igyál egy kortyot az egyikből, majd nyomd forró (vagy éppen jéghideg) ajkaidat a pasi csuklójának belsejére. Apró csókokkal haladj tovább a belső karján. A vénák ezen a részen igen közel helyezkednek el a bőrhöz, ezért ez a terület különösen érzékeny az érintésre.


Gerincre – élénkítő


Lovagló ülésben masszírozd hason fekvő partnered hátát. Kezed helyett azonban használd a nyelvedet is. hegyével gyakorolj erősebb nyomást a gerinc apró mélyedéseire. A kézi masszázs altató hatásával szemben a nyelvmasszázs egészen biztosan izgalomba hozza kedvesedet.


Térdre – remegtető


A térd is tele van idegekkel, ezért érthetetlen, hogy miért nem tartják számon az erogén zónák között. Adott esetben csiklandós lehet. A legérzékenyebb a térdhajlat, ahol az idegek nagyon közel futnak a bőr felső rétegéhez. Nyelvedet futtasd végig a hajlat ráncain, hegyét pedig nyomd a hajlatba. Az érzékeny bőrfelületet érő forró lehelet tovább ingerli az alatta lévő idegvégződéseket.


Szájra – játékos


Minden csókok őse. Izgalmasabbá teheted azonban a hagyományos ajakcsókot, ha a pasi alsó ajkát, finom nyomás gyakorolta rá, a két ajkad közé veszed. Így az alsóban vérbőség keletkezik, ez fokozza az ajkak érzékenységét. A párod eközben vegye ajkai közé a felső ajkadat, majd cseréljetek szerepet. Játékos és kedvez ez a csók, és a szerepek felcserélése miatt soha nem unjátok meg.


Csendes vagy hangos
A csók közbeni nyögdécselés fokozza a vágyat. A mély hangok lassúbb, a magasabbak gyorsabb rezgést, illetve vibrációt váltanak ki. A mély-magas, csendes-hangos nyögdécselés nemcsak pszichésen, hanem fizikailag is izgató hatással van a másikra.

 
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL