SZEX, SZERELEM

A szent intimitás – Avagy az Ikerlángok közötti szexuális kapcsolat

Sokszor hallani az ikerlángok különleges kapcsolatáról. Az ikerlángok között kialkuló intim kapcsolat inkább szellemi, mint fizikális, bár van benne egyensúly, hiszen nem csak a lelkünk vágyik arra, hogy szeressék.

Összezavarhat az érzés, amit az ikerlángunkkal való intim kapcsolat válthat ki. Lelki társsal történő szeretkezéskor az érzés általános, fizikai, az összes emberi érzéket magába foglaló, de mégis kellemes intimitást nyújt, mert mindkét fél képes a fizikai mozdulatokra anélkül, hogy a lélek közbeszólna. Lelki társak esetén az elme könnyen kikapcsol.

Ikerlángoknál azonban teljesen más érzések jönnek elő. Szeretkezéskor nem csak fizikai mozgás történik, hanem a lélek is a legvadabb, legmagávalragadóbb érzéseket akarja átélni egymás tüzében egyesülve. Ha ikerlángok között szexre kerül a sor, a lelkeknek kell igazán szenvedélyesen összeolvadniuk, nem a testnek. Olyan, mintha két aszteroida versenyezne az ütközésért anélkül, hogy félnének a becsapódástól, mert valójában azt akarják, hogy bekövetkezzen a robbanás. Íme, 4 dolog, amit eddig talán nem tudtál az ikerlángok közötti szexualitásról: 

1. Ha az ikerlángok szeretkeznek, valami nagyobbat irányítanak, ami mélyebbre hatol, mint a bőr mélye. 

2. Amikor az ikerlángok összeolvadnak, elveszítik az egójukat, megtalálják valódi önmagukat és spirituális tudatosságukat.

3. Az ikerlángok közötti szerelem olyan, mint egy szellemi ébredés, és a szeretkezés egy módja annak, hogy kapcsolódjanak igaz szerelmükkel.

4. Az intimitás nem csupán az egymás csókjában való elolvadást vagy az orgazmus hajszolását jelenti. Amikor ikerlángok szeretkeznek, az aktus egészére figyelnek. Nem csak a csúcspontra összpontosítanak, hanem megpróbálják az együttlétet elnyújtani és kihasználni az érzések sokaságát.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL