Felnőtt tartalom (18+)
Figyelem! Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek.
ELMÚLTAM 18 ÉVES
NEM MÚLTAM EL 18 ÉVES
SZEX, SZERELEM

A maszturbáció 11 előnye – Ha megismered őket, egyenesen rászoksz az önkielégítésre

Sok nőnek van fenntartása a maszturbációval kapcsolatban, mert a neveltetésük miatt szégyenteljes, bűnös dolognak tartják. Mások szánalmasnak gondolják, mert nincs az életükben egy partner. Jó néhány embernek pedig gyakran energiája és kedve nincs hozzá. Ám az igazság az, hogy az önkielégítés teljesen természetes és ráadásul egészséges nőknek és férfiaknak egyaránt! Ha megismered a 11 előnyét, rendszeresen gyakorlod majd az önszeretet ezen formáját.

Tudtad, hogy a maszturbáció jót tesz az általános egészségednek és jólétednek is? Az alábbiakban bemutatjuk az önkielégítés előnyeit:

A maszturbáció növelheti a libidót

A maszturbálás hatására több szexre vágysz – nem kevesebbre. "A szex szexet szül" - magyarázza Richmond. Ez azt jelenti, hogy minél többet szexel valaki, annál jobban éhezik rá. "Az emberek szeretnek olyan dolgokat csinálni, amitől jól érzik magukat és a szex (legyen szó egyedül vagy partnerrel) a dopamin-, endorfin- és oxitocin-hullámnak köszönhetően jó érzés lesz."

Ez a jutalom különösen figyelemre méltó a vulva tulajdonosok számára. Richmond szerint "a maszturbációt rendszeresen alkalmazzák a szexuális diszfunkcióval és alacsony szexuális vágytól szenvedő vulvatulajdonosok kezelési tervének részeként".

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL