SZEX, SZERELEM

7 jel, mely szerint totálisan elidegenedtetek egymástól a pároddal

Ez a 7 jel a legjellemzőbb és legfigyelemreméltóbb mind közül, amely arra utal, hogy a házasságot, illetve a párkapcsolatot, már nem a boldogság jellemzi. A válási statisztikák szerint ez gyakran az 5. és 8. év között történik. Most megtudhatod, mik azok a jelek, amelyek jelentős mértékben veszélyeztethetik a kapcsolatotokat és akár véget is vethetnek neki.

Minél több jelet tapasztalsz ezekből, annál biztosabb, hogy elidegenedtetek egymástól a pároddal, ám a kapcsolat korántsem menthetetlen! Ha fontosak vagytok egymás számára, akkor ezek a jelek ösztönözzenek cselekvésre titeket!

Nem tudsz megnevezni egyetlen kollégát sem, akit a partnered utálna vagy jó kijönne vele

Ébrenléti óráink nagy részét a munkahelyünkön töltjük, így gyakorlatilag lehetetlen egyes csalódásainkat nem hazahozni. A boldog párok szívesen beszélgetnek arról, kivel, mi történt a munkahelyén. De ha te egy ilyen alkalmat sem tudsz felidézni, mindig veszekedés a vége és az derül ki, hogy a párod szinte mindenkit utál, az baj. Komoly kommunikációs problémáitok lehetnek.

Megoldás: Ne csak azt kérdezd tőle, hogyan telt a munkanapja, hanem tegyél fel konkrét kérdéseket. Partnered észreveszi, hogy érdeklődsz, és nem kell unalmas elvont beszélgetéseket folytatnod.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL