SZEX, SZERELEM

7 dolog, amivel elérheted, hogy a párod ne csaljon meg - Tégy meg mindent a kapcsolatotokért!

Legalábbis, elérheted, hogy boldogok legyetek és elégedett legyen veled. Ugyanis biztos recept nem létezik a megcsalás ellen. Csak a szerelem, a hűség és az egyenes gerinc védheti meg az ember ilyenektől. Ha ezek meg vannak a párodban, akkor eleve nincs is miért aggódnod! Amennyiben nem vagy benne biztos és inkább szeretnéd bebiztosítani magad, ezzel a 7 dologgal megteheted!

Ha egy pasinak van egy jól működő és harmonikus kapcsolata, nincs oka kilépni belőle vagy megcsalásra adni a fejét. Legalábbis ez a tendencia. De ha te mégis tartasz ettől és biztosra mennél, akkor ezzel a 7 kis aprósággal elérheted, hogy kapcsolatotok a kölcsönös szerelmen, bizalmon és elégedettségen alapuljon! Márpedig ezek minden kapcsolatnak jól jönnek!

{KEPGALERIA}

Ne csak megszerezzétek, hanem tartások is meg egymást!

Minden kapcsolat az elején tele van rózsaszín pamacsokkal meg marcipánmázzal. Természetes, ha több év után ez változik és nem lesz olyan intenzív a szerelem, hanem biztos szeretetetté válik. Lényeges, hogy ilyenkor tartsd annyira fontosnak a kapcsolatot és a párodat, hogy továbbra is igyekszel azért, hogy megtarts. Persze, hordj előtte otthon kényelmes ruházatot, de az is lehet csinos vagy szexi és ugyanúgy járj el futni, nem kell mellette eltespedni. Egyszóval tégy meg mindent, amit csak tudsz azért, hogy egy kicsit mindig az lehess, aki beleszeretetett. Mondani sem kell, ez csak kölcsönösen működik! Ezért mindig olyan áldozatokat hozz, amiket ő is meghoz érted! Bátran motiváld időnként, hogy ő is tegyen érted, és ne vegye készpénznek a jelenlétedet.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL