Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

7 dolog, amit tilos szakítás után tenni! - Különben csak magaddal szúrsz ki!

Szerző:
Szabó Anna
A szakítás mindig nehéz. Akkor is, ha közösen hoztátok meg a döntést, akkor is, ha csak te kaptál útilaput. A legtöbben persze nem arra törekszünk, hogy hipp-hopp túl legyünk rajta, hanem általában a most következő 7 dolog egyikébe lovaljuk magunkat, ami inkább csak ront a helyzetesen, semmint segítene!

{KEPGALERIA}

Önsorsrontás mesterfokon

Az ember mesterfokon képes űzni az önsorsrontást mindenféle szakítás, csapás vagy kudarc után. Sokan megszállottan kajálni kezdenek – fagyi, csoki meg husi hegyek – amik aztán csak lerakódnak rajtuk és akkor meg még egy okuk lesz sírni. Inkább edzeni kellene, hogy még ellenállhatatlanabbak legyenek mire eljön a randizás ideje!
Vagy rosszabb esetben a pohár után nyúlnak és inni kezdenek. Az esti csajos parti egy dolog, a kikapcsolódás segít felejteni, de a folyamatos alkoholba való menekülés inkább csak elpusztít. Tényleg leakarsz egy pasi miatt épülni?
De még ennél is rosszabb, amikor valaki az életét kívánja eldobni. Ismétlem: tényleg egy pasi miatt akarsz meghalni? Mikor az élet tele van örömmel és lehetőségekkel. Hogy a családodról és szeretteidről már ne is beszéljünk…

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL