Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

6 tipp, amivel sikerrel kezelheted a párod féltékenységet - Ne engedd, hogy rámenjen a kapcsolatotok

Szerző:
Szabó Anna
Mindig csak a nőket terrorizálják azzal, hogy mennyire féltékenyek tudnak lenni. Pedig a valóság az, hogy a férfiak ugyanannyira képesek kiborulni. Ha a te párod is ilyen betegesen féltékeny, akkor muszáj kezelned, mielőtt elhatalmasodik rajta és esetleg rá megy a kapcsolatotok! Ezzel a 6 tippel könnyedén meg is teheted!

 

Ha szereted és fontos neked, mindenképpen menj végig a következő lépéseken és próbáld meg enyhíteni vagy megszűntetni a féltékenységét. De ha hosszú idő után sem fejlődött vagy javult a helyzet, esetleg csak rosszabb lett, akkor feltétlenül gondolkozz el azon, hogy szükséged van-e egy örökké bizalmatlan, korlátozó egyénre.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Rendszeresen beszélgessetek

A rendszeres beszélgetés keretei között növelheted az önbizalmát és megnyugtathatod őt. Emellett, minél jobban beavatod az életedbe annál kevéssé fogja érezni, hogy valamiért kizárod őt, netán nem mondasz el dolgokat és titkolsz valamit. Ezek a vádak és gyanúk ezzel elkerülhetővé válnak. Illetve lehetőség nyílik arra, hogy nem rágós hegyi beszéd közepette, de időnként az értésére add, hogy mennyire fontos is egy kapcsolatban a bizalom.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL