SZEX, SZERELEM

6 tipp, amivel sikerrel kezelheted a párod féltékenységet - Ne engedd, hogy rámenjen a kapcsolatotok

Mindig csak a nőket terrorizálják azzal, hogy mennyire féltékenyek tudnak lenni. Pedig a valóság az, hogy a férfiak ugyanannyira képesek kiborulni. Ha a te párod is ilyen betegesen féltékeny, akkor muszáj kezelned, mielőtt elhatalmasodik rajta és esetleg rá megy a kapcsolatotok! Ezzel a 6 tippel könnyedén meg is teheted!

 

Ha szereted és fontos neked, mindenképpen menj végig a következő lépéseken és próbáld meg enyhíteni vagy megszűntetni a féltékenységét. De ha hosszú idő után sem fejlődött vagy javult a helyzet, esetleg csak rosszabb lett, akkor feltétlenül gondolkozz el azon, hogy szükséged van-e egy örökké bizalmatlan, korlátozó egyénre.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Növeld az önbizalmát!

Minden féltékenység oka az önbizalomhiány. Nem tartja magát elég jóképűnek, okosnak, kimagasló tehetségnek, különlegesnek, olyannak, aki mellett te megmaradnál. Ezért tudod őt azzal segíteni, hogy tudatosan növeled az önbizalmát. Nem kell agyon dicsérni, - nehogy átessen a ló túloldalára - de mikor helyén való, mond el mennyire jóképű, és hogy miért szereted. Mutasd ki a szerelmedet és lehetőség szerint mások előtt is, hogy felbátorodjon és mégis nyugtázza azt magában, hogy te tényleg őt akarod ha ezt mások előtt is kinyilvánítod. Ugyanígy, ha tervezel vele, tudtára adod, hogy vele képzeled el a jövődet, akárcsak a nyári nyaralást, az is megnyugtató hatással lesz rá, hogy ő szerepel a te jövődben.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL