Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

6 módja annak, hogy ismét találkozz az ikerlelkeddel

Szerző:
Szabó Anna
Az ikerlángokról vagy más néven ikerlelkekről úgy tartják, hogy az ilyen párok között tökéletes a rezgés, a harmónia. Az ikerlángoddal való találkozás során egyesül egymással a lelketek, és egészen elképesztő személyes potenciálra leszel képes az életed során.

Azonban az ikerlángok közötti kapcsolat sokszor gyötrelmes, de egyben intenzív és magával ragadó élmény is. Ez azért van, mert beidegződtek a korábbi félelmek, sebek és az ego akadályozza a boldog beteljesülést. Emiatt minden ikerláng-kapcsolatban elérkezik a „menekülő és üldöző” szakasz. Ez az időszak igen összetett és fájdalmas mindkét fél számára, mire elérik a vágyott állapotot, az egyesülést.

Mi is az a menekülő és üldöző dinamikus szakasz?

Amikor ikerláng-viszonyról beszélünk, a menekülő és üldöző fázis a hatodik állomás. Ezt a szakaszt egy erős belső nyugtalanság előzi meg, olyanok, mint például a személyiségkülönbségek, az én különbözősége, és a régi sebek is felszakadnak. Végül, ahogy a feszültség egyre nő, kialakul egy „robbanásveszélyes” állapot, és kiutat keresel a kapcsolatból, bármi áron. Ez a folyamat távolságtartással jár, azaz „meneküléssel”, amely lehet akár fizikai, akár lelki, de mindkettő is. Gyakran menekülsz a korábban hevesen szeretett ikerlángodtól a korábbi partneredhez, vagy elutazol, igyekszel meditálni, netán érveket hozol fel azért, hogy miért nem működött a kapcsolat, esetleg épp a munkába menekülsz. Az is lehet, hogy minden ok nélkül elhagyod a párodat.

Ebben a szakaszban a „menekülő” egyfajta „fiatalabb” lélekkel rendelkezik, az „üldöző” pedig „érettebb” lelkivilágú egyén. Más szóval, amíg az egyik fél képes arra, hogy tisztítótűzként kezelje a szeretetet, addig a másik inkább a kapcsolat felbontását szorgalmazza és sok neki ez az egész, amit nem tud kezelni.

6 módszer, hogy újra találkozhass az ikerlángoddal

Ha az ikerlángok a menekülő és üldöző fázisban vannak, akkor lehet, hogy rendkívül sebezhetőnek érzik magukat, dühösek, túlterheltek és minden zavarosnak tűnik ebben az időszakban. Íme, 6 tipp, amely segíthet átvészelni ezt az időszakot:

 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Fedezd fel, hogyan lehetsz empatikus az ikerlángoddal, az ő szemszögéből

Ez igen nehéz feladat, különösen, ha épp a saját elképzeléseiddel és érzéseiddel vagy elfoglalva, de érdemes megtanulni. Hogy miért? Mert ez a hozzáállás fejleszti az empátiát és segít érettebbé tenni a közöttetek lévő kapcsolatot. Javasolt elkezdeni egy meditációs gyakorlatot, ahol meg tanulsz a pillanatnak élni, egyedül és befelé gondolkodni, tudatosan lélegezni. Ez a tanulás segít megfigyelni, hogyan reagálsz az érzelmeidre, és így az ikerlángoddal is könnyebben együtt tudsz érezni majd. Ne feledd, hogy a partnered más körülmények között nőtt fel, más összefüggéseket lát meg, különböző élettapasztalatokkal és eltérő genetikával rendelkezik, egy másik személyiség. Ne feledd azt sem, hogy amit róla vagy magadról gondolsz, nem feltétlenül igaz rá, és ezt tiszteletben kell tartanod.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL