Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZEX, SZERELEM

6 dolog, ami történik veled, ha el kell engedned a lelkitársadat

Szerző:
Szabó Anna
Sokan szabadon felcserélik a „lelkitárs” és a „házastárs” szavakat. A lelkitárs az, akibe elsőlátásra beleszeretsz, összeházasodtok, gyerekeitek lesznek és boldogan, együtt, élvezitek az életet. Ám a lelkitárs szót nem használhatod a minden partneredre. Jelentése ennél sokkal mélyebb.

"Egy láthatatlan fonal köti össze azokat, akik arra rendeltettek, hogy találkozzanak helytől, időtől és körülményektől függetlenül. A fonal megnyúlhat vagy összegubancolódhat, de soha nem szakadhat el." – Kínai közmondás

Aki már egyszer rálelt, tudja mi a különbség. Nem tudod pontosan megmagyarázni, hogy mit érzel, ha a lelkitársaddal vagy. Habár szavakkal nehéz megmagyarázni, nehéz elfelejteni, amikor ez megtörténik veled. Nem csak egyszerűen szerelem és lelkesedés. Olyan kapcsolat ez, amely sokkal mélyebb a boldog, sugárzó szerelemnél. Amikor rátalálsz, tudod, hogy nem csak fizikai szinten kapcsolódsz hozzá.  Olyan kapcsolódást érzel, ami szellemi, spirituális és érzelmi. Az intenzitása jóval magasabb, mint amiket eddig tapasztaltál. Tudod, hogy visszavonhatatlanul megszerezte a szívedet. Már az első találkozásnál úgy érzed, mintha már régóta ismernéd. Mintha már régóta együtt lennétek. Ez azért van, mert előző életeitek során bizony együtt voltatok.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

A szerelem soha többé nem lesz ugyanolyan

Nem arról van szó, hogy soha többé nem leszel szerelmes, de soha nem lesz már ugyanaz. Ha szerencsés vagy, találsz olyat, akivel boldogan leélheted az életedet. És ez nem lesz kompromisszum, boldog leszel. De nem leszel teljes. Mindig úgy fogod érezni, hogy valami hiányzik az életedből, nem tudsz szabadulni tőle. A szerelem fogalma örökre megváltozik, ha átélted azt lelkitársaddal. 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL