SZEX, SZERELEM

5 szerelemhozó amulett, mely igaz szerelmet vonz az életedbe

Az amulettek olyan tárgyak, amelyeket mágikus erővel ruháznak fel, és szimbolikus erejük van. Számos fajtájuk létezik. Sokszor örökölünk is családi ékszereket, melyeknek hatalma őseink identitásában rejlik. Most 5 amulettet ismerhetsz meg, mely segíthet bevonzani a szerelemet életedbe.

Természetesen a legfontosabb, hogy a megérzéseidre hallgass, de egy kis segítség nem árthat. Ne feledd, hogy egyetlen amulett sem alkalmas arra, hogy valakit manipulálj vele, vagy általa befolyásolj bizonyos helyzeteket. Fontos, hogy az amulettet nem mutasd meg sok embernek, különben erejét elveszti.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Talizmán

A fehér mágiában a talizmánok a szerelem jelképei. A Wiccan talizmán létrehozásához szükséged lesz egy kis fiolára és egy piros erszényre. A fiolába tegyünk 3 vörös rózsaszirmot, egy zúzott levendulavirágot és egy kis durva sót, majd tegyük az üvegecskét a piros erszénybe, és készen is vagyunk.  Mellé tehetünk még egy rózsakvarcot is, ha van.

Jól ismert talizmán, maga a Vénusz is, mely segít vonzani a szeretetet. Keress képet róla az interneten és másold le, a fekete és a piros színek tiszteletben tartásával. A legjobb, ha pénteken csinálod és otthonodban elhelyezed a rajzot.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL