SZEX, SZERELEM

5 partnertípus, akiket semmiképp se tolerálj magad mellett

Vonzalom. Kölcsönös érdeklődés. Újdonság. Izgalom. Kémia. Minden szupernek tűnik, nem igaz? A tökéletes randevúról és a tökéletes partnerről ábrándozol, és ez természetes is valahol. A gyomrod persze egyből össze is ugrik a gondolatra, hogy valakit egész életedben szerethetsz. Ám vannak olyanok is, akikkel egyáltalán nem kerülhetsz egy hullámhosszra.

 

A dolgok szupernek tűnnek... legalábbis egyelőre. Ám az érzelmek tömkelege – a vonzalom, a kölcsönös érdeklődés, az újdonság és az izgalom érzése alábbhagy némileg. A kémia elhalványul, és előtérbe kerülnek az érzelmek, amik vagy megerősödnek, vagy éppen végleg elromlik a kapcsolat.
Néhányan, akár már te is, lehet, hogy épp ebben a cipőben jársz. Amikor már nem a kémia az első. Vannak, akik benne maradtak egy komoly kapcsolatban, ám ez nem jó nekik. Megint mások összeházasodtak és gyerekük is született, de valami mégsem stimmel.
A társkeresés során sűrűn találkozol olyan emberekkel, akikkel nem vagy egy hullámhosszon. Ám még ekkor is arra gondolsz, hogy micsoda elvesztegetett idő és kidobott pénz volt az ismerkedés. Sokszor – pláne a hosszú kapcsolatokban – megpróbálsz bízni egy potenciálisan sérült partnerben is.
Vajon miért van ez? Azért, mert különböző típusú emberek vannak, így vannak, akik inkompatibilisek egymással. Fedezd fel, milyen partnertípusokat nem érdemes tolerálni egy párkapcsolatban. Íme, a kiállhatatlan partner 5 típusa:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

3. A mama kicsi fia / Apuci egyetlen kislánya

Nyilván mindenki szereti az édesanyját és az édesapját. Sokan érzik úgy, hogy amit a szüleiktől kaptak, azt soha nem tudják igazán visszafizetni. Ám olykor a szerelemhez egyfajta éretlenség is társul. Ha a randizás alatt a partnered nem képes kivonni magát a szülők befolyása alól, és egy dobozba zárva érzed magad, akkor van némi gond. Ha a partneredet ez nem zavarja, akkor ott szintén gondok vannak. Ha ezen felül még el is várja mindezt, akkor meg egészen bizonyos, hogy a Mami kicsi fiával, vagy épp Apuci hercegnőjével találkoztál össze.
Az hogy érvényesítsd az akaratodat ebben a kapcsolatban, nagyon sok bosszúságot okozhat. Az ilyen típusú emberek ugyanis hagyják, hogy a szüleik beleszóljanak az elképzeléseikbe, és felülbírálják az egyéni véleményedet. És hogy mit lehet erre mondani? Talán annyit, hogy ez a típusú ember szörnyű lehet egy kapcsolatban.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL