SZEX, SZERELEM

5 jel, miszerint már eleve halálra van ítélve a kapcsolat

Azok a bizonyos kis jelek, amik kiszúrják a szemünket, de mégse látjuk őket.  A veséből érkező megérzések, amikre legyintünk. Na igen, itt kellene azt mondani, hogy kössz nem, vagy azonnal visszafordulni, de mint a félőrültek, inkább még jobban neki megyünk. Aztán csalódunk. Rövidesen. Most már ideje volna szemügyre venned azt az 5 jelet, miszerint már eleve halálra van ítélve a kapcsolat.

{KEPGALERIA}

3. Csak a szex

Túl sok a szex és kevés a beszélgetés, a párkapcsolatépítés, a közös programok? Ezekre érdekes módon sosem jut elég idő vagy energia? Vagy egyáltalán ezek még csak fel sem merülnek? Persze, a szex mindig fontos, egy kezdeti kapcsolatban pláne, de amikor tényleg minden csak akörül forog, jogos az elgondolás, hogy talán semmi egyebet nem is akar tőled…
Az még rosszabb ha ne adj Isten olyat sugall, hogy maradjatok nyitott kapcsolatban, és bárki mással is lefeküdhettek, mert jó az, nem szabad visszafogni magatokat és a vágyaitokat. Ha ebbe belemész, neked lőttek. Legalábbis a lelkednek és az önértékelésednek biztos. De az se sokkal jobb, ha a pasi állandóan, minden nő után megfordul és esetleg az orrod előtt flörtöl velük. Szeretsz attól rettegni mikor csal már meg?

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL