SZEX, SZERELEM

4 jel, hogy szinkronizált kapcsolatban vagy - Ez a szerelmesek közötti magasabb rendű kapcsolat

Emlékszel még, hogyan is találkoztál Vele? Hogyan sodort az élet felé? Nem számít, próbáltál-e ellenállni, mert a sors mindig az utadba sodorja azt, aki ellen talán tiltakozol is egy darabig. Minden véletlen egybeesés, amely események között látszólag nincs oksági kapcsolat. Ezeket a momentumokat nevezik szinkronicitásnak. Mindez veled is megtörténhet, főleg ha jelenleg is kapcsolatban vagy.

Carl Jung svájci pszichiáter volt az, aki először írta le a szinkroniciást úgy, mint „értelmes véletlenek” sorozatát. Az élet minden területén tapasztalhatsz ilyesmit. Amikor új állásod lesz vagy éppen a kapcsolatod ér véget, mindenhol átéled ezt a jelenséget. A szerelmes párok közötti szinkronicitást sokan vitatják, mivel egy kapcsolatban a két fél alapvetően hat egymásra. Egyes jelei azonban mégis vannak, hogy szinkronizált kapcsolatban vagy a pároddal:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Mi a szerelmesek szinkronicitásának jelentése tulajdonképpen?

 

A tudatod tiszta, az összes jelet érzékeled. Ha kapcsolatban vagy, és ezt a jelenséget tapasztalod, akkor ez azt jelenti, hogy a lelkeitek eggyé váltak és feltétel nélkül elfogadjátok egymást. Erőteljes és boldog kapcsolatra van kilátás. Ez a személy a te másik feled, akire egész életedben vártál. Ne feledd azonban, hogy a szinkronicitás jelei még nem feltétlenül hozzák magukkal a boldog és örömteli életet. Persze, kettőtöket egymásnak teremtett az ég, de nem minden kapcsolat tart örökké.

Az is lehet, hogy sok ilyen jellegű kapcsolat egy-egy hatalmas lecke az életben. Mindez negatívan vagy pozitívan is hathat rád, aggódnod azonban nem kell. Ha ugyanis ilyen jellegű kapcsolat alakul ki a lelki társaddal, nincs más teendőd, mint az utolsó cseppig kiélvezni, amíg csak lehet.

A jövő útjai kifürkészhetetlenek, de a jelent csakis te irányítod, és te teheted örömtelivé és emlékezetessé.

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL