SZEX, SZERELEM

3 ok, amiért folyton mérgező szerelmi kapcsolatokat vonzol be

A világ nem más, mint egy tükör, és amíg ezt tudatosan nem fogod fel, addig bizony ismétlődni fog a korábbi forgatókönyv, ami jelen volt az életedben. Ám, ha képes vagy tudatosan felfogni mindezt, nem esel bele többé a korábbi hibáidba. Annak érdekében, hogy megtaláld a probléma gyökerét, fel kell ismerni 3 fontos dolgot, ami az ego védelmére szolgál, és ha képes vagy ezeken változtatni, akkor jó az irány.

2. Tehetetlennek érzed magad

Könnyen áldozatul eshetsz ennek az érzésnek. Például egy drogfüggő azért válik függővé, mert úgy érzi, az anyag az egyetlen dolog, amivel képes kontrollálni az életét, amiben egyébként tehetetlennek érzi magát. Mindez az önbizalomhiányból ered, ami valószínűleg a gyermekkorban vagy serdülőkorban alakult ki, amikor instabil voltál. Sok dolog vezetett odáig, hogy bizalmatlanságban és önbizalomhiányban szenvedj.
Fel kell ismerni az érzelmi sebeidet, és azt, hogy miért is alakultak ki, vagy miért tartasz most ott, ahol. Tudatosan át kell gondolnod mindezt, és tudatosan akarnod kell a gyógyulást, mert ez a neuronokat is megváltoztatja az agyban, és az agy olyan ingereket küld, amelyek cselekvésre ösztönöznek. Elkezded tudatosan felismerni azokat a viselkedésmintákat, amiket követsz, így képes lehetsz felismerni, hogy mi az, amin változtatni kell.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL