SZEX, SZERELEM

3 kémiai anyag, amivel bevonzod a mérgező szerelmet

Vajon min is alapszik az a régi közhely, hogy a nők szeretik a rosszfiúkat, akik rosszul bánnak velük? Miért szeretsz valakit, aki mérgező a számodra? Titokzatos személyük csábító, úgy gondolod, izgalmas életed lesz mellette, és majd te megváltoztatod őt. Vajon sikerrel jársz? Sokan szeretnék megváltoztatni a másikat, segíteni neki megjavulni, és úgy vélik, ez a sikeres recept.

Néhányan olyan kapcsolatban élnek, ahol a partnerük igazságtalanul bánik velük, mégis, ezzel egyidejűleg kedvességet is mutatnak irányukba, méghozzá a jóság különböző formáit. Mint az Univerzumban mindenben, ebben is ár-apály energia van az emberek között. Amikor először találkozol valakivel, és ő nem mutat érdeklődést irántad, te már csak azért is sok energiát fektetsz a dologba, és ez tükröződik vissza. Ez egy olyan időszak, amely több energiát visz el tőled, mint amennyit visszakapsz. Az agy különböző vegyületeket termel, emiatt érzed ezeket a mély érzelmeket. Az első ezek közül a dopamin, de van még másik kettő, mely felelős a mérgező kapcsolatokért.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. A szerotonin

Olyan vegyi anyag ez, amely szabályozza és stabilizálja a hangulatodat és a gondolkodásmintákat. Mindent meg akarsz adni a partnerednek, szinte már megszállottan. A szerotonin felelős azért is, hogy álmodozol, és visszaemlékezel a múltbéli kellemes emlékekre - tulajdonképpen általa kerülsz nosztalgikus hangulatba. Fontos, hogy amellett, hogy a saját kapcsolatodra koncentrálsz, figyelj oda saját magadra is, és másokat se hanyagolj el magad körül. Ha úgy érzed, hogy túl sok energiát fektetsz a kapcsolatba, és nem feltétlenül kapod vissza a megfelelő törődést, át kell értékelned a párkapcsolatodat.

Néha több rossz dolog történik ugyanis, mint jó, és ilyenkor érdemes felmérni a lehetőségeket. Amennyiben úgy látod, hogy érdemes küzdeni a kapcsolatotokért, és szeretnéd, hogy harmonikus legyen, világos és érthető kommunikációra van szükséged a partnereddel. Így tud ugyanis fejlődni a kapcsolat, mert egy jó kapcsolat alapja a jó kommunikáció és a másik megértése - ekkor válik egy szerelem igazán éretté és méllyé.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL