SZÉPSÉG

Sminkpaletták szilveszter éjszakára

Teljesen mindegy, hogy elegáns vacsorán, táncolós-tombolós bulin vagy fergeteges bálon töltöd majd el a Szilveszter estét, mindegyik esetben szeretnéd a legcsábosabb formádat hozni. Ennek egyik legjobb kelléke a praktikus sminkpaletta.


Akár laptáska alakot ölt, akár alig féltenyérnyi, melyet neszesszered mélyén őrizhetsz, mindenképpen jó, ha van nálad egy. Mi több, ha arra gondolsz, mennyire hajlamosak vagyunk az utolsó pillanatban elkészülni, te is könnyen beláthatod, érdemes beruháznod egyre.

Top 8 sminkpaletta (nem csak) buliőrülteknek

1. Laura Mercier

Miért szeretjük?
Mert ma már szinte alapkövetelmény minden modern nőnél, hogy bármikor a helyzetnek megfelelően tudjon sminkelni, vagy a már meglévőt nappaliból alkalmi estivé tudja alakítani. Vagyis emellett a mutatós darab mellett azért sem mehetünk el szó nélkül, mert a megfelelő – és használható – ecsetkészlet is belekerült.

 

2. Clarins Colour Coffret

Miért szeretjük?
Arany selyemborítás, gyönyörű színek, szemfesték, ajakfény, púder – a kifinomult elegancia maga. Egyszerre ünnepélyes és praktikus, ráadásul a táskád dísze lehet.

 

3. ELF Studio sminkkollekció

Miért szeretjük?
Ez a tökéletes sminkpaletta minden nő álma. Bárhova utazol, bárhova mész vagy egyszerűen otthon szeretnéd magad a szürke hétköznapokban kisminkelni, akkor is a legjobb társad lehet a szépítkezésben. A 27 színt tartalmazó táskában benne van minden, ami szó szerint szem-szájnak ingere, vagyis pont annyi, amennyire szükséged lehet.4. Chanel Palette

Miért szeretjük?
Mert ragyogó és megunhatatlan, mint a Chanel maga! Igazán nőies, finom színekkel bolondították meg ezt az összeállítást, készíthetsz vele dögös füstös szemeket, de romantikus, ártatlan sminket is.

 

5. NARS Everlasting Love

Miért szeretjük?
Ez a paletta valóban a legnépszerűbb színeket tartalmazza, és a legfontosabb területek sminkszereit. Arcpír, szájfény, szemfesték… Kell ennél több?

 

6. Chanel Essentielle Kollekció

Miért szeretjük?
Mert egyszerű, klasszikus, időtlen tónusokat zártak be egy igazán csinos palettában. Ideális darab, ha nappaliból esti sminket szeretnél készíteni.

 

7. Dior szemhéjpaletta

Miért szeretjük?
Bár kicsit kakukktojás az előbbiekhez képest, még sem hagyhattuk figyelmen kívül a Dior négyrészes szemhéjpalettáját. A következő szájfény összeállítással egyébként is jól kiegészítik egymást, de az sem elhanyagolható tény, hogy a szezon legbevállalósabb színeiből áll, melyet megbolondítottak egy csipetnyi csillogással.

 

8. MAC Miracles Happen Viva Glam Lip Kit

Miért szeretjük?
Három MAC szájrúzs egyetlen palettában – ragyogó ötlet. Igazi csókolni való ajkakat varázsolhatsz velük, csak legyen, aki ellenáll az Óév búcsúztatónak.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL