SZÉPSÉG

8 dolog az arcodon, mely árulkodik a valódi életkorodról

Az öregedés egy természetes folyamat, aminek során fokozatosan változik a megjelenés, ami a leggyakrabban akkor szembetűnő, ha előveszed a régi fotóidat. Az elme hihetetlen képességgel rendelkezik a fizikai „én” megítéléséhez. Ezért, még akkor is, ha minden nap tükörbe pillantasz, hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni az életkor által okozott változásokat.

 

A szakértők kiemelték a 8 leggyakoribb jelet egy nő arcán, amely leggyakrabban árulkodik az életkorról. Az alábbiakban felsoroljuk, mikre érdemes ügyelned, hogy élettel telinek tűnj, és fiatalos legyél bármilyen életkorban.

Sajnos minden ember öregszik, ki korábban, ki idősebb korban. Ez nem jelenti azt, hogy csak fiatal korodban lehetsz fiatalos és gyönyörű! Győződj meg arról, hogy gondoskodsz az arcbőröd épségéről, és ne hagyd, hogy felfedje a valódi korodat!

 

7. Sötét karikák


A sötét karikák oka nem mindig az alváshiány. A sötét karikák kialakulása a zsírmennyiség csökkenésével magyarázható. Az életkor előrehaladtával az alsó szemhéj megereszkedik, és egyre sötétebb vérerek alakulnak ki a szem alatt.


Mit kéne tenned? Használj retinolt és hialuronsavat tartalmazó krémet. A koffein kivonatot tartalmazó készítmények is segíthetnek a dilatált véredények összehúzásában, amelyek részben a sötét karikákért felelősek. Ebben az esetben a megfelelő eredmény legalább 6 hónapig tart.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL