SZÉPSÉG

8 dolog az arcodon, mely árulkodik a valódi életkorodról

Az öregedés egy természetes folyamat, aminek során fokozatosan változik a megjelenés, ami a leggyakrabban akkor szembetűnő, ha előveszed a régi fotóidat. Az elme hihetetlen képességgel rendelkezik a fizikai „én” megítéléséhez. Ezért, még akkor is, ha minden nap tükörbe pillantasz, hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni az életkor által okozott változásokat.

 

A szakértők kiemelték a 8 leggyakoribb jelet egy nő arcán, amely leggyakrabban árulkodik az életkorról. Az alábbiakban felsoroljuk, mikre érdemes ügyelned, hogy élettel telinek tűnj, és fiatalos legyél bármilyen életkorban.

Sajnos minden ember öregszik, ki korábban, ki idősebb korban. Ez nem jelenti azt, hogy csak fiatal korodban lehetsz fiatalos és gyönyörű! Győződj meg arról, hogy gondoskodsz az arcbőröd épségéről, és ne hagyd, hogy felfedje a valódi korodat!

 

4. Elvékonyodó szemöldök


A legvalószínűbb, hogy a gének a hibásak a vékony szemöldök miatt! Az az évek során történt folyamatos szemöldökszedés és gyantázás azonban károsítja a szőrtüszőket az idő múlásával. Ha tápanyaghiányos a szervezet, a biotin és a vas hiánya még rosszabbá teheti a helyzetet.


Mit kéne tenned? Tedd le a csipeszeket, és hagyd, hogy a szemöldökszedés okozta károk regenerálódjanak. Ezenkívül ki kell zárni a táplálkozási hiányosságokat, és az alacsony működésű pajzsmirigy problémát.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL