SZÉPSÉG

8 dolog az arcodon, mely árulkodik a valódi életkorodról

Az öregedés egy természetes folyamat, aminek során fokozatosan változik a megjelenés, ami a leggyakrabban akkor szembetűnő, ha előveszed a régi fotóidat. Az elme hihetetlen képességgel rendelkezik a fizikai „én” megítéléséhez. Ezért, még akkor is, ha minden nap tükörbe pillantasz, hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni az életkor által okozott változásokat.

 

A szakértők kiemelték a 8 leggyakoribb jelet egy nő arcán, amely leggyakrabban árulkodik az életkorról. Az alábbiakban felsoroljuk, mikre érdemes ügyelned, hogy élettel telinek tűnj, és fiatalos legyél bármilyen életkorban.

Sajnos minden ember öregszik, ki korábban, ki idősebb korban. Ez nem jelenti azt, hogy csak fiatal korodban lehetsz fiatalos és gyönyörű! Győződj meg arról, hogy gondoskodsz az arcbőröd épségéről, és ne hagyd, hogy felfedje a valódi korodat!

 

3. „Életkor foltok”


A genetika és a napfény gyakran barna foltokat okoz, melyek az ún. napfoltok. Ez a melanin túltermelésének tudható be.

Mit kéne tenned? A bőrnek szüksége van antioxidánsokra, különösen a C-, E-vitaminra. A fényvédővel együtt ez a legjobb védelem a hiperpigmentáció ellen. Ezenkívül javítja a bőr teljes szerkezetét is. Ha nem vagy elégedett az eredményekkel, beszélj a bőrgyógyászoddal vagy plasztikai sebésszel a lézeres kezelési módszerekről. Szükség lehet akár több alkalommal történő kezelésre is a foltok teljes eltávolításához.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL