SZÉPSÉG

13 kiváló és gyorsan elkészíthető frizura, ha éppen sietsz, de csodás hajkoronát szeretnél

A nők átlagosan kb. 55 percet bíbelődnek a hajuk formázásával és a sminkeléssel, ha készülnek valahova. Ám olykor minderre nincs idő, ezért életmentő lehet egy-egy gyorsan elkészített, ám egyben remek frizura. Most megismerkedhetsz 13 olyan frizurával, melyeket te is gyorsan és egyszerűen meg tudsz csinálni.

Az alábbi frizurák előnye, hogy rendkívül mutatósak és elegánsak is egyben, segítségükkel pedig rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg!

{KEPGALERIA}

13. Pillangó

  • Az arcod két oldala mellől fogj meg egy-egy tincset, majd fogd lófarokba a hajad, valamilyen rugalmas anyagból készült hajgumival, amely hasonló a hajszínedhez.
  • Válaszd ketté a lófarkat, majd az egyik részt fogd meg és hurkold át az eredeti lófarkon.
  • Miután ezzel megvagy, ismételd meg a következő résszel. A hurkot állítsd a kívánt méretre, majd fűzd össze őket egyetlen lófarokká.
  • Fogj egy-egy tincset mindkét oldalról, majd kösd őket egy másik lófarokba, ám előtte minden egyes tincset vezess át a hurkokon – mindig a megfelelő tincset a megfelelő hurkon át, így lesz pillangóformájú a végén. A bal oldali hurkokon át a baloldali tincseket vezesd át, és fordítva. Végül rögzítsd egy hajszalaggal az egészet.
  • Ismételd meg a második és a harmadik lépést, így készülhet el a pillangóforma, oszd a lófarkat két azonos részre és válassz egyet. Ezt a tincset vezesd át a második lófarokból alkotott részen, így kialakítva a hurkot.
  • Tedd félre ezt a tincset és a belőle alkotott hurkot, majd folytasd a másodikkal. Húzd a hurkot a megfelelő méretre, majd kösd össze a lófarokkal.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL