REJTÉLY-MISZTIKA

TOP 10 kedvenc jóseszközünk - A legtutibb módszerek, amivel érdemes a jövőt kibogarásznod!

Összekapartuk azt a 10 jóseszközt, ami sokak szívének leginkább kedves és amivel kibogarászhatjuk a jövőnket, bepillantást nyerhetünk a sorsunkba, választ kaphatunk a kérdéseinkre, egy szó, mint száz, természetfeletti módon választ kapunk egy kártyától, egy tükörtől és a cikkben található 10 jóseszköztől! Ha elég vállalkozó szellemű vagy, próbáld ki te is valamelyiket!

Szellemtábla

Mint tudjuk, a Ouija tábla – amin az abc betűi helyezkednek el, plusz egy igen, egy nem meg egy viszlát - egy eszköz arra, hogy képesek legyünk kommunikálni a túlvilággal, akiktől akár jóslást is kérhetünk.

Sosem árt vele óvatosnak lenni, ezért úgy szokás, hogy „megidézed” a segítő szellemeket, majd el is küldöd őket, hogy ne maradjanak a nyakadon… aztán fogod a kisméretű, görgős, vagy láb nélküli planchette-t és nem csalva megpróbálod a szellemekre bízni magadat, hogy ők irányítsák a kezedet és betűzzék ki neked a válaszokat. Ezért is lehet érdemes elhunyt rokontól kérni segítséget, mert ő tutira megbízható. Légy mindig kedves és alázatos és igyekezni csak a kérdésedre e! 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL