REJTÉLY-MISZTIKA

Több száz UFO látható egyszerre a Hold felszínénél – Nagy port kavart ez a 9 ufókról készült felvétel

Legalábbis, ha hihetünk a szemünknek. Ugyanis egy másik UFO-felvételnél bölcsen arra emlékeztet bennünket egy ufóvadász: „Ne feledjük, hogy az UFO nem idegen űrhajót, hanem azonosítatlan repülő tárgyat jelent." De ettől még nem kevésbé elképesztő a gondolat, hogy idegeneket látni a Holdnál.

Talán a legtöbbre létezik tudományos magyarázat, de amíg nincsenek egyértelműen megcáfolva, eljátszadozhatunk a gondolattal, hogy valóban ufókat látunk:

Titokzatos "égő" UFO -t észleltek az égen a főváros felett

A perui Lima lakói megdöbbentek, amikor a narancssárga fény lassan lebegett a levegőben a kissé elsötétült égbolton.

A teljes percig tartó videó, amelyet a perui média fedett fel, zavarba ejtette a megfigyelőket.

A titokzatosság kedvéért a dél -amerikai ország más részein élő emberek, beleértve a Limától délkeletre fekvő felföldeket és az amazóniai esőerdő környékét is, furcsa fényeket láttak az égen.

Az egyik elmélet szerint a fények lehetnek a Google Project Loon által használt magaslati léggömbök, amelynek célja, hogy internetes hozzáférést biztosítson a távoli és vidéki embereknek.

Vannak azonban olyan emberek, akik úgy gondolják, hogy Peru rendszeres megálló az idegenek számára, akiket számos ősi lelőhely vonz az országban, köztük a világhírű Machu Picchu fellegvár az Andok-hegységben.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL