REJTÉLY-MISZTIKA

Találkozás az angyalokkal: 5 lélekemelő beszámoló

Ha tudsz hinni abban, hogy az angyalok léteznek és itt vannak körülöttünk, egy új és akár szebb világ részese lehetsz, amelyben ezek a csodás lények védelmeznek, segítenek, meggyógyítanak bennünket vagy éppen a szeretteinket. Ezért is olyan lélekemelő a következő 5 beszámoló, a különböző angyali találkozásokról.

Ennek az 5 embernek csodálatos találkozásban volt része az angyalokkal:

Meggyógyította egy angyal

Az egyéves fiammal vásároltam a helyi áruházban, amikor a következők történtek: Miközben néztem a polcokon található termékeket, egy kisebb polc leesett és megütötte fiam fejét. Néhány pillanatig kábultan ült, majd fájdalmasan üvölteni kezdett.

Nem tudtam mit csinálni. Nem tudtam, milyen súlyos a sérülése. Nem vérzett, de mi a helyzet a belső sérülésekkel? Csak álltam ott és próbáltam vigasztalni a gyermekemet, abban a reményben, hogy jól van.

Egy idős afroamerikai úr a vállamra csapott. Barna esőkabátot és kalapot viselt, és egy Biblia volt a hóna alatt. - Imádkozhatok érte? - kérdezte. Csak némán bólintottam a fejemmel. A fiam fejére tette a kezét, és néhány percig csendesen imádkozott. Amikor végzett, a fiam abbahagyta a sírást. Nagyon megöleltem a fiamat, és megfordultam, hogy köszönetet mondjak az úrnak - de elment. Próbáltam megkeresni, de sehol sem volt. Másnap megröntgenezték a fiamat, és kiderült, hogy jól van... hála az őrangyalomnak. —Myrna B.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL