REJTÉLY-MISZTIKA

Szinte még senki nem hallott erről a 6 megdöbbentő paranormális esetről!

Talán csak a média nem kapta fel őket eléggé, pedig nem csekély paranormális eseményekről lesz szó a cikkben, ami után jó eséllyel még te magad is hinni kezdesz abban, hogy bizony élnek közöttünk különleges képességű emberek és hogy igenis vannak olyan esetek, amelyekre nincs tudományos magyarázat!

Téged is meg fog lepni a következő 6 kevéssé ismert rejtély:

Teleportálás

Swami Rama a Himalájai Jóga Tudomány és Filozófia Intézetének alapítója, az „Élet a himalájai mesterekkel” című könyvében azt írja le, hogy találkozott egy olyan emberrel, aki természetfeletti képességgel rendelkezik. Részletesen elmagyarázza találkozását egy jógival, aki azt állította, hogy képes teleportálni, és így jutott hozzá kedvenc ételeihez a Savoy Hotelből Londonból egy másik étterembe Hamburgban, Németországban.

Ugyanezt megmutatta néhány perc leforgása alatt Swami Ramának, aki előtt megjelent a jógi által teleportált étel. Ezután a guru megtanította arra, hogy tud maga is tárgyakat átteleportálni, de megígérte vele, hogy soha nem fogja önös érdekekre használni a képességet. Swami Rama volt az első jógi, akit a nyugati tudósok tanulmányoztak, hogy képesek legyenek önként irányítani a létfontosságú testi funkciókat.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL