REJTÉLY-MISZTIKA

Szellemeket vádolnak azzal, hogy balesetet okoznak az M6-os szakaszon - 6 idegtépő beszámoló

Egy férfi csak hazatérve vette észre a szellemről készült képet, amit a régi csatahajón készített. Ugyanez történt azzal a nővel, aki a kisfiát tanította biciklizni, közben levideózta, de nem csak gyermekét sikerült megörökítenie. Olyan hétköznapi esetek ezek, amelyek bárkivel megtörténhetnek, hiszen a szellemek mindenütt ott vannak – legalábbis, ha hiszünk a létezésükben.

Kegyetlenül hátborzongató ez a 6 szellemekkel kapcsolatos beszámoló:

Egy anya megijedt, miután meglátta a kisfiú szellemét a régi lakása ablakában

Egy háromgyermekes anyuka megijedt, amikor meglátta, a kisfiú szellemét a régi lakása ablakában, amikor az interneten képeket nézegetett.

Lánya, Hailey mesélt neki egy kisfiúról, aki felugrott vele az ágyra, de Elaine McMonagle (31) betudta egy képzeletbeli barátjának.

A dél -lankarshire -i Hamiltonból származó Elaine megdöbbent, amikor észrevette egy kisfiú arcának hihetetlen hasonlóságát régi Alexandriai lakásának ablakában.

Öt évvel ezelőtt a Loch Lomond melletti Alexandriában éltek, amikor Hailey mindössze 3 éves volt.

Hihetetlen módon Elaine lánya, Hailey mesélt neki egy kisfiúról, aki többször lakott a lakásban, és még azt is mondta, hogy egy férfi is ott van velük.

Abban az időben Elaine azt hitte, hogy paranormális események történnek a lakásban, mivel a lámpák gyakran maguktól működésbe léptek, furcsa szagot érzett és gyakran eltűntek, majd különös helyen kerültek elő a holmijaik.

forrás
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL