Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Senki sem talált még magyarázatot erre a 8 valódi testen kívüli élményre

Szerző:
Szabó Anna
A tudomány is bizonyította, hogy valóban megtörtént ez a 8 testelhagyás élmény. Persze ennek ellenére szkeptikusok így is kételkednek a 8 történet valódiságában, holott mérhető eredményekkel, igazolt beszámolók erősítik a valódiságukat.

Nagyon úgy néz ki, hogy hihetünk a testen kívüli élmények valódiságában:

Látomás a jövőről

1975-ben a Dannion Brinkley-nek halál-közeli élménye volt és közben a jövőre vonatkozó látomásai voltak, amelyek közül sok meg is történt. Például egy mennyei hang azt mondta, hogy "Egy színész lesz az elnök, akinek kezdőbetűi R. R." Először Dannion úgy gondolta, hogy Robert Redford lesz, de kiderült, hogy Ronald Reagan.

Dannionnak azt is elmondta a hang, hogy "egy hatalmas cementszerkezet nukleáris robbanása miatt, egy oroszországi folyó közelében több száz ember hal meg.” Sok évvel később a csernobili nukleáris baleset éppen úgy történt, ahogy Dannion 1975-ben előre jelezte.

Dannion azt is elmondta, hogy elmondta, hogy 1990-ben egy nagy sivatagi háború lesz. Az Egyesült Államok katonai művelete, a Sivatagi Vihar 1990-ben történt, amikor az Egyesült Államok hadserege harcolt az iraki hadsereg ellen, hogy megszállja Kuvaitot.

 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL