REJTÉLY-MISZTIKA

Paranormális nyomozók üldöztek egy izzó koponyájú kék idegent - 7 UFO-eset, ami izgalomban tartja az embereket

Egy rejtélyes fény rendszeresen feltűnik egy kis városban már 50 éve. Egy a Nemzetközi Űrállomásnál rögzített felvétel azt engedi sejtetni, hogy az idegenek figyelik az űrállomást. Nem meglepő, hogy ez az 7 UFO-incidens lázban tartja az embereket.

Igazak vagy sem, de rendkívül érdekfeszítő a következő 7 UFO-beszámoló:

Az UFO-felderítő „idegen anyahajót” láttak Charlton felett repülni

A 40 éves Andrew Burlington egy családi kiránduláson volt szüleivel és fiatal unokaöccseivel, amikor meglátta, - ami szerinte UFO-flotta lehetett - a hengeres tárgyakat, amelyek egyik vége gömbölyű volt.

Andrew, aki szilárdan hiszi, hogy léteznek az ufók, korábban többször találkozott idegen hajókkal, de most először gondolja, hogy látott egy "anyahajót".

A számítógép-technikus azt mondta: „Először azt hittük, hogy a tárgyak léggömbök, mert gömb alakúak voltak, és némelyikükön apró tárgyak lógtak.

„De hamarosan eltűntek a látómezőből, és a flotta utolsó tárgya néhányszor felvillant, mielőtt lassan láthatatlanná válna.

„Az a tény, hogy a videó elején egy hosszú, rendhagyó tárgy száguld át az égen, arra utalhat, hogy egy UFO anyahajó volt a Temze gát felett, és kisebb UFO-kat engedett ki."
 

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL