REJTÉLY-MISZTIKA

Paranormális nyomozók üldöztek egy izzó koponyájú kék idegent - 7 UFO-eset, ami izgalomban tartja az embereket

Egy rejtélyes fény rendszeresen feltűnik egy kis városban már 50 éve. Egy a Nemzetközi Űrállomásnál rögzített felvétel azt engedi sejtetni, hogy az idegenek figyelik az űrállomást. Nem meglepő, hogy ez az 7 UFO-incidens lázban tartja az embereket.

Igazak vagy sem, de rendkívül érdekfeszítő a következő 7 UFO-beszámoló:

Paranormális nyomozók üldöztek egy izzó koponyájú kék „humanoid” lényt

Egy paranormális nyomozó azt állítja, hogy felvételeket készített egy idegen „humanoidról”, akinek nagy, ragyogó kék feje volt és az autópályán menekült előlük.

Anthony Choy, aki 25 éve vizsgálja az UFO-észleléseket, azt állítja, hogy csapatával együtt üldözték a lényt, miután megjelent a perui Pachacamac egyik benzinkútja előtt.
Choy és tanúi szerint a lény körülbelül fél méter magas volt, vörös szemei és akkora feje, mint egy tök. Kéken izzó fényeket bocsátott ki kupolaszerű koponyájából.

Amikor az autópályára futott, Choy azt állította, hogy a lényt elütötte egy száguldó teherautó, de az érintkezés helyén eltűnt, és miután a gépjármű elhaladt, újra futni látta.
Choy szerint ez a pillanat bizonyítja, hogy az idegennek képesnek kell lennie a teleportációra, hogy elkerülje a biztos halált.

A nyomozók által készített homályos felvételeken valóban úgy tűnik, hogy egy furcsa kék alak az autópálya felé sétál, majd eltűnik, amikor egy teherautó nekiütközik.

„Ez a lény egyedülálló – mondta Choy. „Kezdetben azt hittük, hogy egy robot vagy drón, de ezt kizártuk, mert nem adott zajt, nem volt motor vagy rotor hangja.
Ez az entitás nem ebből a világból való.”

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL