REJTÉLY-MISZTIKA

Nők, akik állítólag szexuális kapcsolatot létesítettek idegenekkel, és hibrid babákat szültek – 7 döbbenetes UFO-beszámoló

Egy nő elrabolt egy nyolc éves lányt, és azt állította, hogy így megmenti őt az idegenektől. Egy hátborzongató képeken pedig látható, amint egy katonai repülőgép üldöz egy UFO-t. Egészen másképp gondolsz majd az idegenekre azután, hogy elolvastad ez a 7 ufóval kapcsolatos beszámolót.

A te szemeid is kikerekednek majd ettől a 7 UFO-beszámolótól:

Ez egy UFO? Heves vita robbant ki ezzel a felvétellel kapcsolatban

Ez a bizarr felvétel heves vitákat váltott ki, mivel az emberek nem tudják eldönteni, hogy UFO van-e a képen, vagy van-e jobb magyarázat.

A videót egy férfi készítette a dél-koszovói Budakovo faluban, aki elküldte helyi lapjának, az Ekspres-nek, azt állítva, hogy szemtanúja volt egy ufónak.

A férfi azt mondta, hogy a tárgy spirálisan forgott, és sikerült ráközelítenie a fényképezőgépe digitális zoomjával, és azt állította, hogy nem repülőgép vagy drón.

Miután közzétették, a felvétel komoly vitát váltott ki néhány ember között, akik azt mondták, hogy inkább egy ejtőernyőnek, mintsem UFO-nak tűnik.

A felvételt beküldő videós azonban ragaszkodott hozzá, hogy a tárgy végül felfelé haladva tűnt el, nem lefelé.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL