REJTÉLY-MISZTIKA

Nők, akik állítólag szexuális kapcsolatot létesítettek idegenekkel, és hibrid babákat szültek – 7 döbbenetes UFO-beszámoló

Egy nő elrabolt egy nyolc éves lányt, és azt állította, hogy így megmenti őt az idegenektől. Egy hátborzongató képeken pedig látható, amint egy katonai repülőgép üldöz egy UFO-t. Egészen másképp gondolsz majd az idegenekre azután, hogy elolvastad ez a 7 ufóval kapcsolatos beszámolót.

A te szemeid is kikerekednek majd ettől a 7 UFO-beszámolótól:

Nők, akik „szexuális kapcsolatot létesítettek idegenekkel, és hibrid babákat szültek”

Nők egy csoportja azt állítja, hogy gyerekeik az idegenektől származnak, és most apjukkal együtt élnek egy óriási űrhajón. A velük való szexuális találkozásukat „életük legjobbjának” minősítették.

A „Hibrid Baba Közösség” úgy véli, hogy az idegenek begyűjtötték DNS-üket, hogy több éven keresztül olyan gyermekeket hozzanak létre, akik az emberi és az idegen tulajdonságok legjavát egyesítik.

Két nő azt állítja, hogy az idegenektől szültek gyereket, a fogantatás mesterséges megtermékenyítéssel vagy valódi szexuális találkozással történik.

Bridget Nielson korábbi marketingvezető és Aluna Verse videojáték-tervező azt állítja, hogy 13 gyermeke született idegenektől.

A 27 éves Bridget azt mondta, hogy az idegennel volt élete legjobb együttlétében része és hogy világszerte nők ezreivel történik ez, csak nem veszik észre.

Cáfolja azokat az állításokat, amelyek rámutatnak az ilyen találkozásokra vonatkozó bizonyítékok hiányára, mondván, hogy a földönkívüli lények csak azokat a nőket fogadják el, akik valamilyen szinten „akarják, hogy elvigyék”.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL