REJTÉLY-MISZTIKA

„Ne félj. Még mindig veled vagyok." - 6 szellemtörténet, amitől végigfut a hátadon a hideg

Bosszúálló, erőszakos halált halt vagy gondatlanság következtében hunytak el a történetek szereplői. Egy közös bennük: azóta is itt vannak. Nem tudtak továbblépni és még mindig kísértenek ott, ahol utolérte őket a vég. Figyeld meg, még téged is a kiráz a hideg ettől a 6 szellemtörténettől!

Te is beleborzongsz majd ebbe a 6 szellemtörténetbe:

A Sloss kohók

Birminghamben, Alabamában, 1871-ben James Withers Sloss ezredes megkezdte a Sloss kohók építését. Több száz alkalmazott előtt nyitotta meg kapuit. A kohókon való munka veszélyes volt és sok dolgozó halt meg a kemencékben.

A körülmények csak rosszabbodtak az 1900-as évek elején, miután kegyetlen művezető, James "Slag" Wormwood munkát vállalt a Sloss-nál. Veszélyes kockázatokat vállalt a termelés növelésének érdekében. Ennek eredményeként közel 50 alkalmazott halt meg a helyszínen. Állítólag bosszúból a munkásai 1906 -ban bedobták a kemencébe.

Ha elég bátor vagy, még ma is bejárhatod a területet. Ott-tartózkodásod közben hallhatod Slag hangját, ahogy azt mondja alkalmazottainak, hogy „Menjetek vissza dolgozni!" és sok más paranormális jelenségeket is tapasztalhatsz.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL