Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Mit ünnepelünk ma? - 10 dolog, amit biztos nem tudtál a boszorkányos Szent Iván-éjről

Szerző:
Szabó Anna
Korábban a kelták, napjainkban pedig a hagyományőrzők és pogányok, de sokan mások is ünnepelni fognak ma. Tudjuk, hogy június 23-áról 24-ére virradó éjszaka a Szent Iván-éj, ami az év leghosszabb napja és egyben az egyik legmágikusabb mikor a boszorkányok és tündérek előbújnak, hogy dorbézoljanak. A mai nap végzett szerelmi varázslatok szinte garantált sikerrel járnak, ahogy a jövőbe is pofonegyszerűen nyerhetsz bepillantást! 

{KEPGALERIA}

Aki teherbe szeretne esni azaz örömtűz hamuját kis zacskóba teszi és az ágya környékére akasztja. kell bekenni vele.

Ha pedig a tündéreket szeretnéd látni menj folyópartra vagy keress fel egy természetes kőkört, - jobb híján magad is készíthetsz egyet – és tegyél oda édes finomságokat a tündéreknek vagy fényes dolgokat. Éjfélkor megjelennek, ünnepi táncot járnak és az ajándékaidért cserébe védelmet és szerencsét kapsz tőlük.

Egyesek pedig ha szeretnének valamitől megszabadulni vagy a kívánságaikat szeretnék mielőbb megvalósítani, akkor mécseseket helyeznek a folyóra. Ugyanakkor ez egyfajta tisztelgés a folyó szelleme előtt, mert a régiek szerint a folyó mágikus erővel bír. Állítólag ez a szokás jövőbelátó álmokat és szerencsét is hoz.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL