REJTÉLY-MISZTIKA

Mit ünnepelünk ma? - 10 dolog, amit biztos nem tudtál a boszorkányos Szent Iván-éjről

Korábban a kelták, napjainkban pedig a hagyományőrzők és pogányok, de sokan mások is ünnepelni fognak ma. Tudjuk, hogy június 23-áról 24-ére virradó éjszaka a Szent Iván-éj, ami az év leghosszabb napja és egyben az egyik legmágikusabb mikor a boszorkányok és tündérek előbújnak, hogy dorbézoljanak. A mai nap végzett szerelmi varázslatok szinte garantált sikerrel járnak, ahogy a jövőbe is pofonegyszerűen nyerhetsz bepillantást! 

{KEPGALERIA}

Illetve sokan, akik átugorják a tüzet, azt is kérhetik, hogy égjen el a szomorúságuk, a betegségük, a rajtuk lévő rontás, bármi, amitől szívesen megszabadulnának.

Egyes helyeken kerekeket forgatnak, azt jelképezve, hogy a nap már az égen felső pontjára hágott és minden dolgok változnak.

Aggass magadra üröm- és verbénafüzéreket, a tüzet pedig egy szarkalábcsokron keresztül nézd, így megőrizheted a szemed épségét az elkövetkezendő egy évben. Hajnaltájt az verbénát az ürmöt, dobd a tűzbe és mond: „Hagyjon el minden balszerencsém és égjen el ezekkel”.

A tűz fölött átdobott és megpörkölődött koszorút, haza lehet vinni, megfüstölni vele a házat és az istállót, ezzel biztosítva az emberek és állatok egészségét, majd meg kell őrizni egy évig.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL