REJTÉLY-MISZTIKA

Mit ünnepelünk ma? - 10 dolog, amit biztos nem tudtál a boszorkányos Szent Iván-éjről

Korábban a kelták, napjainkban pedig a hagyományőrzők és pogányok, de sokan mások is ünnepelni fognak ma. Tudjuk, hogy június 23-áról 24-ére virradó éjszaka a Szent Iván-éj, ami az év leghosszabb napja és egyben az egyik legmágikusabb mikor a boszorkányok és tündérek előbújnak, hogy dorbézoljanak. A mai nap végzett szerelmi varázslatok szinte garantált sikerrel járnak, ahogy a jövőbe is pofonegyszerűen nyerhetsz bepillantást! 

{KEPGALERIA}

Illetve sokan, akik átugorják a tüzet, azt is kérhetik, hogy égjen el a szomorúságuk, a betegségük, a rajtuk lévő rontás, bármi, amitől szívesen megszabadulnának.

Egyes helyeken kerekeket forgatnak, azt jelképezve, hogy a nap már az égen felső pontjára hágott és minden dolgok változnak.

Aggass magadra üröm- és verbénafüzéreket, a tüzet pedig egy szarkalábcsokron keresztül nézd, így megőrizheted a szemed épségét az elkövetkezendő egy évben. Hajnaltájt az verbénát az ürmöt, dobd a tűzbe és mond: „Hagyjon el minden balszerencsém és égjen el ezekkel”.

A tűz fölött átdobott és megpörkölődött koszorút, haza lehet vinni, megfüstölni vele a házat és az istállót, ezzel biztosítva az emberek és állatok egészségét, majd meg kell őrizni egy évig.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL