REJTÉLY-MISZTIKA

Mit ünnepelünk ma? - 10 dolog, amit biztos nem tudtál a boszorkányos Szent Iván-éjről

Korábban a kelták, napjainkban pedig a hagyományőrzők és pogányok, de sokan mások is ünnepelni fognak ma. Tudjuk, hogy június 23-áról 24-ére virradó éjszaka a Szent Iván-éj, ami az év leghosszabb napja és egyben az egyik legmágikusabb mikor a boszorkányok és tündérek előbújnak, hogy dorbézoljanak. A mai nap végzett szerelmi varázslatok szinte garantált sikerrel járnak, ahogy a jövőbe is pofonegyszerűen nyerhetsz bepillantást! 

{KEPGALERIA}

4. Az örömtüzek gyújtása más fontos dolgokat is szimbolizálnak: az újjászületést, az életet, a termékenységet, a megtisztulást, a szenvedélyt, a szerelmet és a szexualitást. De tökéletes ez a napa jóslásra is!

5. A korai pogány népek hite szerint ma képesek olyan révületbe esni, hogy testüket elhagyva a Tejúton keresztül eljussanak a holtak birodalmába és útmutatást és segítséget kérjenek tőlük.

6. A pogány szlávok a bokros vízpartokon gyújtottak tüzeket. Énekeltek, ettek-ittak és mulattak, tűz majd éjfél közeledtével feláldoztak egy fehér tyúkot és egy fekete kakast, és vérüket égő olajjal teli tálba csorgatták Ezután hosszan körtáncba fogtak, majd amikor a tüzek kialudtak, levetkőztek és a vízbe mentek, ahol aztán mindenki azzal huncutkodott, aki éppen kéznél volt.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL