Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Menekülj, ha ezeket az ómeneket látod! - 6 hátborzongató és misztikus jele a végzetnek

Szerző:
Szabó Anna
Egyesek jósokhoz járnak, hogy megtudják, mi várható, és számíthatnak-e valami rossz bekövetkeztére, amit szeretne elkerülni, de nem lehet. Van itt számodra 6 misztikus ómen, amelytől jobb óvakodni, mert úgy hírlik, ezek bizony azt jelzik, hogy valami rossz közeleg.

.

Fantomtemetések

A fantomtemetések olyan titokzatos felvonulások, amik egy szeretett személy halálát jövendölték meg. A dolog úgy festett, hogy a fantomtemetés résztvevői egy időben vonultak fel a valódi temetésen résztvevőkkel. A fantomtemetés résztvevői között előfordulhatott, hogy meglátták azt, aki legközelebb fog meghalni vagy látják a következő valós temetés mozzanatait, esetleg hallott bizonyos dolgokat. Ám az is előfordulhatott, hogy a tanú esetleg önmagát látta a koporsón belül és ebből tudhatta, hogy neki bizony befellegzett. A fantomtemetés főleg a Brit-szigeteken, valamint Németországban és Svájcban volt szokás. De állítólag csak azoknak voltak ilyen előre meglátásaik, akik rendelkeztek valamiféle látnoki adottsággal.

Úgy hírlett, hogy egyes temetéseket időnként szándékosan összezavarták a gonosz tündérek és goblinok, hogy a látnokok ne azt lássák, aki tényleg meg fog hallani.

 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL