REJTÉLY-MISZTIKA

Menekülj, ha ezeket az ómeneket látod! - 6 hátborzongató és misztikus jele a végzetnek

Egyesek jósokhoz járnak, hogy megtudják, mi várható, és számíthatnak-e valami rossz bekövetkeztére, amit szeretne elkerülni, de nem lehet. Van itt számodra 6 misztikus ómen, amelytől jobb óvakodni, mert úgy hírlik, ezek bizony azt jelzik, hogy valami rossz közeleg.

.

A halál koronája

Ez leginkább Appalachia elzárt területein fordul elő, hogy a párnák alatt tollakból korona-szerűség jelenik meg, márpedig ez a halál jele. Ezek a tollkoronák 3-5 centi átmérőjűek és mintegy 1,5 centi vastagok. Úgy nevezik őket, hogy a "halál koronája”.
Persze logikus magyarázat volna, hogy a halál koronája akkor keletkeződik, amikor a beteg ide-oda mozog vagy dobálják a párnát és összegyűlik alatta a toll. Csakhogy azt figyelték meg, hogy amikor a felfedezik a beteg párnája alatt, az három napra rá meghal. Ha pedig már az illető szobájában a halála után találják, az annak a jele, hogy a mennyeiben van. Ma már a halál koronák között akadnak muzeális darabok is és a e legnagyobb gyűjtemény az Appalachia Clinton Múzeumban, Tennesseeben található meg.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL