REJTÉLY-MISZTIKA

Máig megoldatlan ez a 7 gyilkosság - A saját otthonukban végeztek az áldozatokkal!

Sajnos egytől egyig valós eset ez a 7 szörnyű, máig megoldatlan gyilkosság. A saját otthonukban végeztek az áldozatokkal. Hiába vannak nyomok, még így sem sikerült az elkövetők nyomára bukkanni, ettől is olyan rejtélyes ez a 7 eset.

Máig nem sikerült megoldani ezt a 7 gyilkosságot:

Gyilkosság az apartmanokban

1979-ben egy sor rettenetes gyilkosság történt Houstonban, Texasban. Július 27-én Alys Elaine Rankin (33) testét egy munkatársa találta, aki felajánlotta, hogy elviszi autójával a boltba. Rankint meztelenül találták az ágyában, a lába összekötve, és fejetlen volt. A rendőrség azt mondta, hogy szexuálisan bántalmazták. A fejet soha nem találták meg.
Tizennégy nappal később, Mary Michael Calcutta testét (27) két emelettel feljebb találtak meg ugyanabban az Orchard Apartment épületkomplexumban. Őt is szexuálisan bántalmazták. Ugyanezen a napon találták meg Doris Lynn Threadgill testét (26) Houston északnyugati részén, aki szintén a gyilkoshoz kapcsolható.

Október 3-án lövések dördültek el 5 háztömbnyire a Threadgilltől. Másnap megtalálták a lelőtt Joann Huffman (16) testét négy mérföldnyire odébb. Aznap találták meg Huffman barátját, Robert Spangenbergert (18) fejetlen testét is egy fehér Dodge csomagtartójában. Az ügy még mindig megoldatlan.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL