REJTÉLY-MISZTIKA

Máig megoldatlan ez a 7 gyilkosság - A saját otthonukban végeztek az áldozatokkal!

Sajnos egytől egyig valós eset ez a 7 szörnyű, máig megoldatlan gyilkosság. A saját otthonukban végeztek az áldozatokkal. Hiába vannak nyomok, még így sem sikerült az elkövetők nyomára bukkanni, ettől is olyan rejtélyes ez a 7 eset.

Máig nem sikerült megoldani ezt a 7 gyilkosságot:

A Hinterkaifeck-i gyilkosságok

Az 1920-as évek elején a Gruber család a Hinterkaifeck-i gazdaságban élt, amely kb. 60 km-re van Münchentől. A lakosok közé tartozott Andreas Gruber, felesége, Cazilia, középkorú lányuk, Victoria és annak két gyermeke. 1921-ben kilépett a szobalányuk, azt állítva, hogy a gazdaságot szellemek lakják. Andreas azt állította, hogy lábnyomokat talált az erdőből a házba felé vezető hóban, de nem talált semmilyen visszavezető utat az erdőbe. Viszont a padláson lépéseket hallott.

Április 4-én, öt nappal azután, hogy a Gruberéket utoljára látták a szomszédjuk talált rájuk. A háztartás összes lakóját meggyilkolták, beleértve a frissen felvett szobalányt Maria Baumgartnert. A testek közül négyet egymásra helyeztek. A boncolás során kiderült, hogy a halál ideje március 31. péntek.

Talán az eset furcsa része az, hogy bizonyítékot találtak arra, hogy a gyilkos a tette elkövetése után néhány napig a gazdaságban tartózkodott. Etette az állatokat, és a tanúk látták, hogy a kéményből füst száll fel a hétvégén. Ennek ellenére az ügy még ma is megoldatlan. Néhányan úgy gondolják, hogy Viktoria férje, Karl Gabriel gyilkolt, akiről azt hitték, hogy meghalt az első világháborúban, de holttestét sohasem találták meg.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL