REJTÉLY-MISZTIKA

Máig megoldatlan ez a 7 gyilkosság - A saját otthonukban végeztek az áldozatokkal!

Sajnos egytől egyig valós eset ez a 7 szörnyű, máig megoldatlan gyilkosság. A saját otthonukban végeztek az áldozatokkal. Hiába vannak nyomok, még így sem sikerült az elkövetők nyomára bukkanni, ettől is olyan rejtélyes ez a 7 eset.

Máig nem sikerült megoldani ezt a 7 gyilkosságot:

A Keddie gyilkosságok

1981-ben a kaliforniai Keddie-ben többnyire alacsonyabb jövedelemmel rendelkező családok béreltek faházakat. Glenna „Sue” Sharp a 28-as faházban élt öt gyermekével. Április 11-én Ricky fia (10 éves) és Greg (5 éves) barátjukkal és szomszédjukkal, Justinnal maradtak az éjszakára. Sue legidősebb lánya, Sheila (14 éves) a szomszéd házban maradt, de a másik lánya, Tina (12 éves) otthon volt. Sue legidősebb fia, Johnny (15 éves) a barátnőjével, Danával (17 éves) lógott a városban, de később hazamentek Johnny-hoz.
Másnap reggelre hárman meghaltak. Sue-t és Johnny egy kalapáccsal ölték meg. Danát leszúrták és megfojtották. Tina eltűnt, de évekkel később megtalálták a koponyáját, így ő a negyedik áldozat. Soha nem oldották meg az ügyet. A bizonyítékok arra utaltak, hogy Keddie lakosai közül Martin Smartt és barátja, Severin John "Bo" Boubede a tettes, de nem volt ellenük konkrét bizonyíték.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL