REJTÉLY-MISZTIKA

Időutazás előző életembe?

Felkerestem a problémámmal egy pszichiátert. A hipnózistól titkon azt reméltem, hogy fényt derít végre származásom titkára, és feltárja, kik voltak a vér szerinti szüleim. Nagyon szerettem volna megkeresni, és megismerni őket.
Ötéves koromtól kezdve intézetben, majd nevelőszülőknél laktam

Vér szerinti szüleimre és az igazi családomra nem emlékeztem. Talán hétéves lehettem, amikor először hallottam a Sári nevet. Attól fogva gyakran felrémlett bennem ez a név. Arra gondoltam, hogy talán így szólítottak kiskoromban a szüleim az intézetbe kerülésem előtt. Esetleg az anyámat, vagy valamelyik nővéremet hívták így. A gyermekkori megpróbáltatások megviselték az idegeimet, sokat szenvedtem a szorongásoktól.Kipróbáltam a hipnózist

Húszéves koromban férjhez mentem. A férjem jól ismert egy orvost, aki hipnózissal gyógyított. Elvitt hozzá, hogy lelki egészségem rendbe jöjjön. A hipnózisos kezeléstől titokban azt reméltem, hogy fényt derít származásom titkára, és feltárja, kik voltak vér szerinti szüleim. Szerettem volna megkeresni és megismerni őket. A hipnózisos kezelés kellemes légkörben zajlott, ellazult testi és tudati állapotban a doktor úr visszavezetett az időben. Akkor úgy gondoltam, hogy régen elfeledett kisgyermek koromba kerültem ismét vissza, a valódi szüleimhez. Kiderült, hogy Sári nem az én nevem volt, de még rokonaimé sem. Sári volt a neve annak a falunak, ahol valaha laktunk, szegényen, de boldogan, nagy családi közösségben. Behunyt szemmel láttam magam előtt a falu házait és lakóit. Együtt voltam a szüleimmel és a testvéreimmel. Kint dolgoztunk a földeken, állataink voltak, tehenet fejtem, kecskét legeltettem, tyúkokat etettem.Meg is kerestük a kis falut

A hipnózisos kezelés után férjemmel elutaztunk a Sári nevű kisközségbe, ahol bizony csak a nagyon régen épült házakat találtam ismerősnek. Különös érzéseket keltettek bennem. Olyan volt, mintha hazaérkeztem volna. Pontosan tudtam, milyen a házak külseje, belseje, merre néz a szobák ablaka, ösztönösen egy bizonyos utca és egy bizonyos ház felé vezettem a férjemet, ahhoz a helyhez, amelyet a hipnózisban tisztán láttam. Ott azonban csalódás ért. Egy teljesen új, modem családi házat találtunk a régi helyén. A ház lakói sem tudtak, ami nyomra vezethetett volna. Később más úton-módon sikerült kinyomozni vér szerinti szüleim és testvéreim címét. Megkerestük őket. Beszélgetés közben kiderült, hogy sohasem jártak Sáriban, a családnak semmilyen kapcsolata nem volt ezzel a hellyel.


Újra felkerestem a doktor urat, mert zavart a dolog, nem tudtam, honnan volt ismerős nekem ez a hely. Szerinte elképzelhető, hogy a hipnózissal nem a gyerekkoromba mentem vissza, hanem sokkal régebbre. Talán valamelyik előző életembe. Lehetséges ez?


A történetet Gabriella küldte Sopronból. Köszönjük!


Lehet, hogy Te is?

Lehet, hogy Te is átéltél már hasonló titokzatos históriát? Netán földönkívüliekkel találkoztál? Vagy telepatikus képességekkel rendelkezel, és előre megérzel bizonyos eseményeket? Megfejthetetlen és visszatérő álmaid vannak? Misztikus jelenségeket tapasztaltál? Írd meg nekünk az ilyen és ehhez hasonló átélt, rejtélyes históriáidat a Női Portál palackpostájába, hogy megoszthassuk Olvasóinkkal. A legérdekesebb írásokat megjelentetjük a Sztorik, rejtélyek rovatban.
Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL