REJTÉLY-MISZTIKA

Ha belenézel a szemébe, uralkodni fog feletted - 4 hátborzongató indián szellemtörténet

Tudtad, hogy a haldokló utolsó lehelete szellemé változhat? Vagy hogy ha belenézel némelyik szellem szemébe, akkor az utána képes irányítani téged? Sok újat megtudhatsz a szellemek világáról és az indiánokról ebből a 4 hátborzongató történetből.

Félelmetes és egyszerre aggasztó ez a 4 indián szellemtörténet:
 

A chindi legenda

A chindi legenda szerint az ember elhaló lehelete tartalmazhat minden rosszat és szellemmé válhat.

Az indián szellemtörténet szerint, ha egyszer elszabadul, a chindi súlyos károkat okoz az élőknek. Végül is tele vannak a legkétségbeesettebb és legszörnyűbb emberi tulajdonságokkal, mint a gyűlölet, a féltékenység és a kapzsiság. Hallucinációkat és halált okozó „szellembetegséget” okozhatnak mindenkiben, aki keresztezi az útjukat.

A navahó legenda szerint az elhunyt holmijának megsemmisítése vagy nevük kimondásának megtagadása megakadályozhatja, hogy a chindi súlyos károkat okozzon.

Néhány emberről azt mondták, hogy a chindit saját gonosz eszközeikre használták. A navahó orvosok állítólag megidézhettek egy chindit, hogy megtámadjanak valakit, aki bántotta őket. Más mítoszok azt állították, hogy a navahó boszorkányok megmérgezhetnek valakit szellembetegséggel, ha elvesznek egy darabot a holttestből, gyöngyöt vagy port csinálnak belőle, majd belecsúsztatják valakinek az ételébe.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL