Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Ezt a 10 paranormális játékot soha az életben eszedbe se jusson kipróbálni!

Szerző:
Szabó Anna
Nem lehet pontosan tudni, hogy honnan vagy kitől származnak egyes paranormális játékok, amelyekkel szellemeket vagy démonokat lehet megidézni. Némelyik játéknak célja van, hogy az entitás válaszoljon a kérdésinkre vagy teljesítse kívánságunkat. Máskor inkább pedig bátorságpróbára hasonlítanak. De mivel nem lehet tudni, hogy a játékok valódiak vagy kitalációk, inkább senki se próbálja ki őket vagy csak a saját felelősségére! 

{KEPGALERIA}

A Kapucnis ember

A Kapucnis ember majdnem olyan, mint a lift játék. Egy másik dimenzióba visz. Ezúttal a Kapucnis ember kísér. Meg kell tisztítanod magad rituálisan, mielőtt elkezdheted a játékot. Égess zsályát és legyen só a bejárati ajtónál.

Hívj egy taxit és mikor megérkezik, csukd be az ajtót, és feküdj le aludni, majd 3: 30-kor felébredsz majd ismét visszaalszol. Utána, mikor felébredsz, látni fogsz egy kapucnis embert az úton. Ha útközben idegenek ülne hozzád, ne figyelj rájuk. Ám lányegében végig utazol majd és megérkezel egy új világa. Ha akarod, mond a Kapucnisnak, hogy elérted a célodat és akkor ismét elalszol majd a saját házadban ébredsz.

rejtély misztika szellem
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL