REJTÉLY-MISZTIKA

Ez a 9 szellem inkább barátságos, semmint félelmetesnek mondható – Többek életét megmentették!

Ha szellemtörténetekre gondolunk, általában kísérteties, rémisztő sztorik jutnak az eszünkbe. Pedig nem minden kísértet gonosz, morgós vagy éppen bosszúálló, és néhányukat barátságos szellemeknek is lehetne nevezni. Némelyik kimondottan kedvesek akarnak lenni a gyerekekhez, vagy akár életeket is menthetnek és éppen ezek miatt olyan különleges ez a 9 szellem.

Az embereket segítő és a család részét képező szellemek között van néhány olyan történet, amely inkább melegséggel tölt el ahelyett, hogy kirázna tőle a hideg, mint ebben a 9 esetben is:

A barátságos inas Cold Ashtonban mindig megmutatja az utat


A Cold Ashtonban található kastély évtizedek óta üresen állt, de ez nem mindig volt így. Az egykor nagy ház tele volt gazdag bérlőkkel és hozzáértő személyzettel. Valójában egyesek úgy gondolják, hogy van néhány szellem, aki még mindig az uradalmat hívja otthonnak.

Vannak olyan autósok történetei, akik a környéken eltévedve megálltak a barátságos külsejű ház közelében, hogy útbaigazítást kérjenek. A bejárati ajtón kopogtatáskor egy inas nyitott ajtót, és útbaigazította őket. A furcsa itt nemcsak az, hogy senki nem lakik a házban, főleg nem egy kedves inas, hanem az is, hogy a ház olyan, mint új korában. Később már olyan az épület, amilyen valójában.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL