REJTÉLY-MISZTIKA

Családok estek áldozatul a szellemeknek – A mai napig nem magyarázták meg ezt a 6 poltergeist esetet

Egész családokat kísértettek szellemek, akik gyakran roppant erőszakosnak mutatkoztak. Több esetben is tapasztaltak a családok megmagyarázhatatlan tűzeseteket, amelyek okát a hatóságok sem tudták megfejteni a tűz okát. A mai napig rejtély övezi ezt a 6 poltergeist esetet.

Talán soha nem születik válasz erre a 6 durva szellemi aktivitásra:

A Colosimo család kálváriája

1986 nyarán a Colosimo család beköltözött egy házba a virginiai Spotsylvaniában. Nem sokkal a beköltözés után észrevették, hogy kislányuk hálószobájában szokatlanul hideg van, és semmivel sem tudták megmagyarázni az okát. Colosimosék egyik szomszédja felvetette, hogy a házban szellemi jelenlét lehet, és azt mondta nekik, hogy akasszanak ki rózsafüzért a szobába. A család, akik hithű katolikusok voltak, felakasztották a rózsafüzért, és megkérték a helyi papot, hogy áldja meg a házat.

Körülbelül egy héttel később a dolgok sokkal rosszabbra fordultak; könyvek szálltak le a polcokról, egy ajtót letéptek a zsanérjairól, és egy rózsafüzért áthajítottak a szobán. A család egy médium segítségét kérte, de nem sikerült elűznie a szellemet. Két héttel később bejött hozzájuk egy boszorkány, aki azt mondta, hogy a szellem egy 16 éves konföderációs katona szelleme. Azt mondta, hogy a szellemet egy korábban ott lakott gyerek hívta be a házba. Azt is elmondta, hogy a szellem elűzésére tett kísérletek valójában megijesztették, és ez okozta a ház körüli összes problémát. Miután kommunikált a katonával, véget ért a ház körüli furcsa zavargás.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL